Ο Guardian έδωσε το λόγο στους οπαδούς και επέλεξε το... καλύτερο αίτημα για κάθε ομάδα! Η επιλογή δεν έγινε με βάση καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια, καθώς -όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό- το συναίσθημα έπαιξε το δικό του ρόλο! Δείτε τους κορυφαίους μαζί με το... οπαδικό σχόλιο που τους συνοδεύει!

Άρσεναλ-Τόνι Άνταμς
«Τι είναι αυτό που συνεχώς χρεώνεται σε αυτή την Άρσεναλ; η έλλειψη ηγέτη. Αν και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί μετά τις μεταγραφές του Βενγκέρ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Αυγούστου, σίγουρα μία ομάδα που θα ξεκινούσε από την άμυνα με τον Τόνι Άνταμς θα κρατούσε τις νίκες απέναντι στην Γουλβς και την Φούλαμ τα Χριστούγεννα».

Λίβερπουλ-Γιαν Μέλμπι
«Απλά ο καλύτερος πασέρ που έχω δει με τη φανέλα της Λίβερπουλ, συμπεριλαμβανομένου και του Τσάμπι Αλόνσο. Ο σπουδαίος Δανός μπορούσε να προσγειώσει την μπάλα σε κέρμα από τα 40 μέτρα. Ήταν ο τέλεος για να κρατάει την μπάλα πριν το αγγλικό ποδόσφαιρο υιοθετήσει την τακτική του 4-5-1. Με τους σύγχρονους προπονητές φυσικής κατάστασης, θα μπορούσε να καλύψει και με το παραπάνω το κενό του Τσάμπι Αλόνσο στη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ».

Διαβάστε το υπόλοιπο αφιέρωμα στο gazzetta.gr