Γιούργκεν Κλοπ: Μαζεμένες είναι οι απολύσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα τον τελευταίο καιρό, μιας και μετά από τον Αντόνιο Κόντε που άνοιξε τον... χορό αποχωρώντας από τον πάγκο της Τότεναμ, ήρθε η σειρά των Μπρένταν Ρότζερς και Γκρέιαμ Πότερ που απολύθηκαν από Λέστερ και Τσέλσι αντίστοιχα.

Μάλιστα την Τρίτη (4/4) οι Μπλε αντιμετωπίζουν τη Λίβερπουλ έχοντας στον πάγκο τους τον μέχρι πρότινος βοηθό του Πότερ, Μπρούνο Σαλτόρ και τον Γερμανό τεχνικό των Κόκκινων να αναφέρεται στο γεγονός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εκφράζοντας την απορία του για το πώς έχει καταφέρει «σε αυτόν τον τρελό κόσμο» να είναι ακόμα προπονητής της Λίβερπουλ.

«Τι μπορώ να πω; Νομίζω πως ο ''ελέφαντας στο δωμάτιο'' είναι το γιατί εγώ βρίσκομαι ακόμα εδώ, σε αυτόν τον τρελό κόσμο! Είμαι ο τελευταίος... επιζών!
 Γνωρίζω πως το ότι συνεχίζω στο κλαμπ έχει να κάνει με τις επιτυχίες του παρελθόντος, όχι για όσα έχουμε πετύχει αυτή τη σεζόν. Αν η φετινή σεζόν ήταν η πρώτη μου στον σύλλογο, τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά.

Είμαι εδώ για να παράγω αποτελέσματα. Δεν είμαι εδώ ούτε για να εμπνέω, ούτε για να με κάνουν τοιχογραφίες. Ξέρω πως είμαι εδώ επειδή πετύχαμε όσα πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια και δεν μου αρέσει να βασίζομαι σε αυτό
», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λύση εδώ και τώρα για το ΟΑΚΑ - Να πάρει ο Παναθηναϊκός αυτό που συνιστά νόμο του κράτους!