Facebook Pixel Premier League: Tο θρίλερ του Λίβερπουλ με την αγκωνιά (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-10 18:06:00

Tο θρίλερ του Λίβερπουλ με την αγκωνιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
 Tο θρίλερ του Λίβερπουλ με την αγκωνιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά, ο «Αγγλότατος» επόπτης Κωνσταντίνος Χατζηδάκης έδωσε ή δεν έδωσε αγκωνιά στο πρόσωπο του Άντριου Ρόμπερτσον στο ημίχρονο του 2-2 με την Άρσεναλ; Σήκωσε ή δεν σήκωσε τον αγκώνα του; 

Οι πρώτες εικόνες, μέσω Twitter προς στιγμήν φαίνεται να δικαιώνουν τον αμυντικό της Λίβερπουλ, τα πάντα όμως θα διαλευκανθούν στα επόμενα 24ωρα όταν θα έχει ολοκληρωθεί η έρευνα της Pgmol, της Ένωσης που υπέρ εποπτεύει αυστηρά, όλες τις βρετανικές σφυρίχτρες.

 Ανάμεσά τους και τον 38χρονο… Αγγλότατο, όπως ήδη αναφέραμε Costantine Hatzidakis, με προφανείς ελληνοκυπριακές ρίζες, πολύπειρος διαιτητής σε αγώνες του Champions, του Europa και της Premier League, την Κυριακή επόπτης γραμμών στο «Άνφιλντ» όπου η Άρσεναλ κέρδιζε 0-2, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος από τους Reds οι οποίοι έχασαν και πέναλτι με τον Σαλάχ.

«Είμαστε πλήρως ενήμεροι για ό,τι  συνέβη, όχι όμως ακόμη για τη δυναμική της αντίδρασης», είπε εκπρόσωπος της Pgmol. Την ώρα πάντως που ο Ρόμπερτσον, που μόλις είχε εκτοξεύσει τα εξ αμάξης στον διαιτητή αντικρίζοντας και την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία σχεδόν συγκρατήθηκε από τους συμπαίκτες του για να μην τα κάνει χειρότερα.

 Ο ίδιος πάντως ορκίζεται ότι ο Χατζηδάκης, μες στην αναμπουμπούλα σήκωσε κανονικότατα τον αγκώνα του και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ενώ θέση δεν πήρε ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ αρκούμενος ν’ αναφέρει απλά, ότι το περιστατικό δεν το είδα, αλλά απ’ ότι είδα μετά ίσως τα φωτογραφικά στιγμιότυπα να μιλούν από μόνα τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags