Facebook Pixel Πάει κι ο Μαυρίκιος. Πάει και η Άρσεναλ. Πάει κι ο γάμος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-16 19:06:00

Πάει κι ο Μαυρίκιος. Πάει και η Άρσεναλ. Πάει κι ο γάμος!

του Αλεσσάντρο Μερκιόρι

 Υπέρ αισιόδοξος οπαδός των «Κανονιέρηδων» ακύρωσε παραμυθένιο ταξίδι στον Μαυρίκιο με την οικογένειά του γιατί θα συν έπεφτε με τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου της 28ης Μαΐου, στο «Emirates» με τη Γουλβς. Μισό λεπτό όμως: για ποια φιέστα και, κυρίως, για ποιο τίτλο μιλάμε; Πάνε αυτά: μετά το 0-3 από τη Μπράιτον, το πρωτάθλημα γλίστρησε οριστικά από τα χέρια της Άρσεναλ και επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά σ’ εκείνα της Σίτι.

 Ο οπαδός όμως δεν το’ ξερε. Δεν μπορούσε να το ξέρει, αφού το ταξίδι ζωής στον Παράδεισο του Ινδικού Ωκεανού το είχε προγραμματίσει τον Ιανουάριο, όταν η Άρσεναλ ακόμη βρισκόταν στο +5 από τη Σίτι. Κι αναγκάστηκε να το ακυρώσει πρόσφατα, αφενός γιατί θα πετούσε στις 26 του μήνα, αφετέρου γιατί δεν γινόταν σε καμία περίπτωση να χάσει τον γύρο του θριάμβου των παιδιών του Αρτέτα, δύο μέρες αργότερα στο Λονδίνο όπου υποτίθεται θα πανηγύριζαν την κατάκτηση του πρώτου τους τίτλου από το μακρινό 2004.

 Σαν να μην έφταναν αυτά όμως, ο άτυχος, αλλά υπέρ αισιόδοξος, πάντα οπαδός τα’ κανε ακόμη χειρότερα γιατί δεν φρόντισε να ενημερώσει τη γυναίκα του για την ξαφνική, αλλαγή προγράμματος, αλλά προτίμησε να κοινοποιήσει το προσωπικό του δράμα μέσω Twitter αναζητώντας μία καλή κουβέντα από τον οποιονδήποτε υπόλοιπο «συναγωνιστή» του. Αλλά κι εκεί απέτυχε, και μάλιστα παταγωδώς.

 Γιατί, απ’ όσους διάβασαν το απελπισμένο του «τιτίβισμα», του στυλ «βοήθεια, φοβάμαι να γυρίσω σπίτι… Τι θα πω στη γυναίκα μου… Ας γίνει ένα θαύμα… Προσευχηθείτε για μένα», κάποιοι του’ στειλαν φωτογραφίες από το Μαυρίκιο, με την επισήμανση «έλα μόνος σου». Κάποιοι άλλοι, «εδώ ήρθα μόλις συνειδητοποίησα ότι θα υποβιβαστεί η Έβερτον». Άλλοι επίσης, «άσε τα τιτιβίσματα, ξέχνα και την Άρσεναλ: δημοσίευσε το πιστοποιητικό διαζυγίου και πήγαινε το ίδιο να περάσεις καλά, όσο πιο μακριά γίνεται από το Λονδίνο»…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags