Facebook Pixel Premier League: Πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι και το 2023-24…
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-16 16:05:00

Πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι και το 2023-24…

Sportdog Team

Ακόμη δεν τελείωσε, που λέει ο λόγος η προηγούμενη σεζόν και κυρίως, ακόμη δεν ξεκίνησε η επόμενη, αλλά στην Αγγλία έχουν ήδη «προβλέψει», όχι μόνο την ομάδα που θα κατακτήσει την Premier League ’23-’24, αλλά και ποιες θα υποβιβαστούν, ποιες θα βγουν Ευρώπη, ποιες θα τα πάνε χειρότερα ή καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν.

Τουλάχιστον για την εφημερίδα Mirror, που δημοσίευσε την έρευνα- δημοσκόπηση- ανάλυση του αποκαλούμενου Super Computer μίας μεγάλης, βρετανικής, στοιχηματικής εταιρίας βασισμένη στα πονταρίσματα και τις προβλέψεις των πελατών της για την επόμενη, ποδοσφαιρική περίοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα που αναλύθηκαν, η «τριπλούχος» Μάντσεστερ Σίτι, θριαμβεύτρια του τίτλου, του κυπέλλου, κυρίως του Champions League μες στην ίδια σεζόν θα κατακτήσει και το 4ο συνεχόμενό της πρωτάθλημα, το 6ο στα εφτά χρόνια που ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάθεται στον πάγκο της.

Η Άρσεναλ, αυτή τη φορά δεν τα τερματίσει 2η, αλλά 3η: πίσω από τη Σίτι θα βρεθεί η Λίβερπουλ αντί για την απογοητευτική θέση της τελευταίας σεζόν που την οδήγησε στο Europa League. Τέταρτη θα τερματίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφήνοντας εκτός Champions League, με τη σειρά τις Νιουκάσλ, Τσέλσι και Τόττεναμ.

Ποιες θα υποβιβαστούν; Η Λούτον και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπως ήρθαν στην Premier League, έτσι ακριβώς θα επιστρέψουν στην First Division, μαζί και με την Μπόρνμουθ, ενώ για μία ακόμη χρονιά θα σωθούν κυριολεχτικά στο παρά 5’, η Νότινγκαμ Φόρεστ και η Έβερτον. Από τις τρεις νεοφώτιστες, η μόνη που θα γλιτώσει, επίσης στο τσακ τον υποβιβασμό θα είναι η Μπέρνλι.

Για την ώρα βέβαια όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από θεωρίες και εικασίες. Μόνο τον ερχόμενο Μάιο θα διαπιστώσουμε πόσο πράγματι Super Computer ήταν…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσέλσι-Λίβερπουλ στην πρεμιέρα της Premier League - Όλη η πρώτη αγωνιστική - Αναλυτικά το πρόγραμμα!

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags