Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επίσημα τέλος προπονητής που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό - Ανακοινώθηκε από ομάδα της Premier League
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-19 23:33:00

Επίσημα τέλος προπονητής που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό - Ανακοινώθηκε από ομάδα της Premier League

Sportdog Team
Επίσημα τέλος προπονητής που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό - Ανακοινώθηκε από ομάδα της Premier League

Μπορεί ξένος προπονητής να ακούστηκε έντονα για ενδιαφέρον από πλευράς Ερυθρόλευκων ώστε να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας, όμως αυτός  τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί μιας και ανακοινώθηκε από σύλλογο της Premier League.

Άντονι Ιραόλα: Έντονα ακούστηκε τον προηγούμενο καιρό το όνομα του Ισπανού τεχνικού στην χώρα μας, μιας και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε ώστε να είναι αυτός ο εκλεκτός για τον πάγκο του, ενώ παράλληλα βρέθηκε κοντά να "κλείσει" και στην Αλμερία, όμως τελικά ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (19/6) ο Άντονι Ιραόλα θα είναι ο νέος τεχνικός της Μπόρνμουθ, με τον Ισπανό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2025 και τα Κεράσια να τον ανακοινώνουν μέσω ανάρτησης στα επίσημα social media της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα στον Ολυμπιακό - Μήνυμα Σλούκα με πολλούς αποδέκτες: "Ένα αδιανόητο ταξίδι, για φέτος έφτασε στο τέλος του"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags