Facebook Pixel Χέουνγκ Μιν Σον: Τρομερός Σον! Έριξε... επικό άκυρο στους Σαουδάραβες - "Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-21 02:00:00

Τρομερός Σον! Έριξε... επικό άκυρο στους Σαουδάραβες - "Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team

Η Αλ Ιτιχάντ προσπάθησε να κάνει το... κόλπο γκρόσο καθώς μετά τον Καρίμ Μπενζεμά προσπάθησε να αποκτήσει και τον επιθετικό της Τότεναμ, με τον τελευταίο όμως να ρίχνει... άκυρο.

Χέουνγκ Μιν Σον: Το δεύτερο... μπαμ μέσα στο καλοκαίρι ήθελε να κάνει η Αλ Ιτιχάν μιας και μετά την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά κινήθηκε για να αποκτήσει τον Κορεάτη επιθετικό της Τότεναμ, όμως φαίνεται ότι τα χρήματα δεν ήταν... αρκετά αφού ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά και πως θέλει να συνεχίσει στην Premier League.

«Έχω πολλά πράγματα να κάνω στην Premier League. Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν τώρα. Η περηφάνια του να παίζω ποδόσφαιρο, να παίζω στο αγαπημένο μου πρωτάθλημα είναι σημαντική. Θέλω να παίξω περισσότερο για την Τότεναμ», ξακαθάρισε ο Χέουνγκ Μιν Σον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφτασε Αθήνα με... καθυστέρηση ο Μαρτίνεθ - Ενθουσιασμένος για τον Ολυμπιακό και ορεξάτος για δουλειά (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags