Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελό σενάριο: Παίκτης του Παναθηναϊκού υποψήφιος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-21 21:48:00

Τρελό σενάριο: Παίκτης του Παναθηναϊκού υποψήφιος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
Τρελό σενάριο: Παίκτης του Παναθηναϊκού υποψήφιος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Βασικός άσος του Τριφυλλιού φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της θρυλικής αγγλικής ομάδας, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα.

Παναθηναϊκός: Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Φώτη Ιωαννίδη την περσινή χρονιά δεν πέρασαν απαρατήρητες στο εξωτερικό, με τον 23χρονο στράικερ να ολοκληρώνει τη σεζόν με επτά γκολ και δύο ασίστ.

Συγκεκριμένα, η ισπανική έκδοση του ESPN έκανε ένα θέμα με υποψήφιους στόχους μεγάλων ομάδων και πρότεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον επιθετικό του Τριφυλλιού, ως μία πολύ καλή εναλλακτική λύση, καθώς τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν πάρα πολύ στον τύπο παίκτη που ψάχνουν οι Άγγλοι. 

 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ραντάλ Κόλο Μουανί από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την περίπτωσή του ωστόσο να είναι ιδιαίτερα ακριβή. Έτσι, το ESPN πρότεινε κάποιους άλλους παίκτες στους Άγγλους και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο Φώτης Ιωαννίδης, ως μία φτηνή επιλογή για την ομάδα του Μάντσεστερ, ενώ ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που προτείνουν οι Ισπανοί είναι ο Φολαρίν Μπάλογκαν.

«Παρότι δεν ήταν τόσο παραγωγικός όσο ο Κόλο Μουανί, ο 22χρονος επιθετικός ήταν κομβικός στο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο να φτάσει στην καλύτερη επίδοση του στο πρωτάθλημα εδώ και εφτά χρόνια. Είναι εξαιρετικός ντριμπλέρ, σκόραρε εφτά γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ πρόσφερε στην ομάδα τόσο ως βασικός, όσο και ερχόμενος από τον πάγκο» αναφέρει χαρακτηριστικά στο report του το ESPN για τον Φώτη Ιωαννίδη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παλεύει για το "μπαμ" με Αλεξανδρόπουλο ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags