Γαλατασαράι: Η Γαλατασαράι επιβεβαίωσε την Κυριακή (23/7) ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του διεθνούς της Ακτής Ελεφαντοστού Γουίλφρεντ Ζάχα, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Κρίσταλ Πάλας. Ο 30χρονος Ζάχα, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Πάλας, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον λονδρέζικο σύλλογο, εκτός από μια διετή περίοδο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έχει παίξει πάνω από 450 παιχνίδια με την Πάλας, σκοράροντας 90 γκολ. Έχει επίσης 31 συμμετοχές με την Ακτή Ελεφαντοστού, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2017. 

«Ξεκίνησαν οι επίσημες διαπραγματεύσεις με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Dazet Wilfried Armel Zaha σχετικά με τη μεταγραφή του παίκτη στον σύλλογό μας», ανέφερε η Γαλατασαράι σε δήλωση στα social media. Η Γαλατασαράι κατέκτησε τον Μάιο το 23ο της πρωτάθλημα (ρεκόρ), που ήταν και το πρώτο της μετά τη σεζόν 2018-19.

Αξίζει παράλληλα να σημειώσουμε ότι ο Σεντρίκ Μπακαμπού είναι και με την... βούλα παίκτης της Γαλατασαράι μιας και απόγευμα της Κυριακής (23/7) η Τσιμ Μπομ ανακοίνωσε την απόκτησή του με τον Κονγκολέζο να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφουν 5 παίκτες στον Ολυμπιακό - Φορ, 8αρι και Κανός - Αλλαγή πολιτικής με... Μιλτιάδη Μαρινάκη!