Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι: Σοκ στην Μάντσεστερ Σίτι με Γκουαρντιόλα - Εκτός πάγκων για δύο εβδομάδες - Αυτός ο λόγος (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-22 16:36:00

Σοκ στην Μάντσεστερ Σίτι με Γκουαρντιόλα - Εκτός πάγκων για δύο εβδομάδες - Αυτός ο λόγος (ΦΩΤΟ)

Σοκ στην Μάντσεστερ Σίτι με Γκουαρντιόλα - Εκτός πάγκων για δύο εβδομάδες - Αυτός ο λόγος (ΦΩΤΟ)

Χωρίς τον Καταλανό τεχνικό θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους οι Πολίτες για τις περίπου 15 επόμενες ημέρες όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος μέσω ανάρτησης στα social media.

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υποβλήθηκε σήμερα (22/8) σε επέμβαση ρουτίνας για ένα πρόβλημα στην πλάτη, όπως έκανε γνωστό η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης υποφέρει από έντονους πόνους στην πλάτη εδώ και αρκετό καιρό και πέταξε στη Βαρκελώνη για επείγουσα χειρουργική επέμβαση που έκανε η Δρ Μιρέιρα Ιλουέκα. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα αναρρώσει στη Βαρκελώνη.

Κατά την απυοσδία του Γκουαρντιόλα, ο βοηθός  του Χουάνμα Λίλο θα επιβλέπει την προπόνηση της πρώτης ομάδας στο προπονητικό γήπεδο και θα αναλάβει καθήκοντα μέχρι την επιστροφή.  Αναμένεται να επιστρέψει μετά την προσεχή διεθνή διακοπή.

«Όλοι στη Μάντσεστερ Σίτι εύχονται στον Πεπ ταχεία ανάρρωση και ανυπομονούμε να τον ξαναδούμε σύντομα στο Μάντσεστερ» ανέφερε η Σίτι σε ανακοίνωσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παράπονο" τριών εκατομμυρίων από Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Κίνδυνος να χαθεί τεράστιο ταλέντο του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags