Πολ Χεκινμπότομ: Εκτός εαυτού με τις αποφάσεις των διαιτητών στο αγώνα με την Τότεναμ ήταν ο τεχνικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μιας και οι νεοφώτιστοι έχουν πολλά παράπονα για την αποβολή του Όλι ΜακΜπέρνι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

«Χρειάζεται να γίνει κάτι εδώ και τώρα. Οι διαιτητές καταστρέφουν το παιχνίδι,το καταστρέφουν εντελώς. Δεν είναι ότι διαμαρτύρομαι για το αποτέλεσμα. Έλεγα τα ίδια στο ημίχρονο, καθώς και όταν προηγούμασταν με 1-0. Οι διαιτητές καθορίζουν τον τρόπο που θα παίζουμε, ενώ εμείς έχουμε προετοιμαστεί εντελώς διαφορετικά μέσα στη βδομάδα. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, παρ’ όλα αυτά συμβαίνει.

Η διαιτησία είναι σοκαριστική. Δεν έχει να κάνει με τις αποφάσεις τους, έχει να κάνει με τη διαχείριση του παιχνιδιού. Πολύ απλά, δεν ξέρουν τι κάνουν! Οι άνθρωποι που διευθύνουν το παιχνίδι μας δεν έχουν ιδέα για αυτό. Δεν ξέρουν ποδόσφαιρο. Ο Όλι ΜακΜπέρνι αποβλήθηκε απλά επειδή είπε στον διαιτητή ότι κάποιος του τράβηξε τη φανέλα. Τι γίνεται με το παιχνίδι μας;», είπε ο Πολ Χεκινμπότομ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Έκπληκτοι ακόμα και οι Αγγελόπουλοι - Το ανακοινώνει ο Μπαρτζώκας!