Facebook Pixel Οδυσσέας Βλαχοδήμος - Ολυμπιακός: Για... 8.2 εκατ. λόγους δεν παίζει ο Βλαχοδήμος στη Νότιγχαμ - Γι' αυτό τον ήθελε ο Μαρινάκης - Όχι... τώρα σε Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-17 23:47:00

Για... 8.2 εκατ. λόγους δεν παίζει ο Βλαχοδήμος στη Νότιγχαμ - Γιατί τον ήθελε ο Μαρινάκης - Ο όρος για Ολυμπιακό

GOALάρες by Εvaggelistis

Πώς γίνεται να μην αγωνίζεται στην Premier και τα σενάρια που τον θέλουν να φοράει τα ερυθρόλευκα. Ποια είναι η δική του επιθυμία, γιατί η οικογένεια Μαρινάκη επέμενε να πάει στην Αγγλία και το σούπερ deal της μεταγραφής του...
 

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος τι κι αν δεν παίζει στην Νότιγχαμ (πήγε 1η Σεπτεμβρίου αλλά ακόμη δεν έχει συμμετοχή). Με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία απέδειξε πως παραμένει top class τερματοφυλακάρα και για το υψηλότερο level!!

Στα 29 του χρόνια ο Όντι, δεν περνάει καν από το μυαλό του η επιστροφή στην Superleague, τουλάχιστον για την επόμενη 3ετία, για αυτό άλλωστε όταν τέθηκε το θέμα της μεταγραφής του στην Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη έθεσε όρο - κάτι σαν προαπαιτούμενο - να μην πάει δανεικός στον Ολυμπιακό... 

Γιατί δεν παίζει όμως στην Premier League; Επειδή περίπου ένα μήνα νωρίτερα, αρχές Αυγούστου, η Νότιγχαμ έσκασε 8.200.000 ευρώ στην Άρσεναλ για την αγορά του Μάρκ Τούρνερ. Βασικός κι αναντικατάστατος στην Εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών, 29χρονος, με ύψος 1,91 και με χρηματιστηριακή αξία 10.000.00, πήγε για Νο 1στο "Σίτι Γκράουντ" και ήδη μετράει 11 συμμετοχές στην Φόρεστ. Το εντυπωσιακό είναι πως και ο Βλαχοδήμος που αποκτήθηκε 23 ημέρες αργότερα, έχει την ίδια ηλικία, το ίδιο ύψος, την ίδια χρηματιστηριακή αξία ενώ παίζει επίσης βασικός & αναντικατάστατος στην "γαλανόλευκη"! Πόσο μάλλον όταν στο ρόστερ της Φόρεστ υπάρχει και ο Χόρβατ, επίσης διεθνής Αμερικανός πορτιέρε...

Η Νότιγχαμ αγόρασε τον Βλαχοδήμο κυριολεκτικά σε τιμή ευκαιρίας, μόλις 4.900.000 ευρώ από την Μπενφίκα, στην οποία είχε παρεξηγηθεί με τον προπονητή και δεν θα έπαιζε. Πέτυχε ένα win,win,win:  σωστή μεταγραφή, με το σωστό αντίτιμο, στο σωστό χρόνο!!!Επίσης, η οικογένεια Μαρινάκη ήθελε έναν διεθνή Έλληνα επιθετικό στο ρόστερ της Νότινγxαμ. Άλλωστε είχε προσπαθήσει πολύ να πάρει το Κωνσταντίνο Μαυροπάνο αλλά κατέληξε στην Γουέστ Χαμ και έτσι όταν της παρουσιάστηκε η ...ευκαιρία με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, δεν την άφησε να πάει χαμένη κι ας μην καιγόταν στον "άσο". 

Παρεμπιπτόντως ένας άλλος Βλαχοδήμος, ο μεγαλύτερος αδερφός του Παναγιώτης (παίζει πλέον στην Δυναμό Δρέσδης), που αγωνίζεται εξτρέμ, στο παρελθόν είχε αποτελέσει μεταγραφή Μαρινάκη: στον Ολυμπιακό από την Ξάνθη, τον Ιούλιο του 2012, με πληρωμένο  transfer fee 600.000 ευρώ!

Στο δια ταύτα και επειδή σίγουρα αρκετοί θα κάνουν διάφορους συνειρμούς: ποτέ μην λες ποτέ στα μεταγραφικά, αλλά φαντάζει απίθανο προσεχώς να φορέσει κι αυτός τα ερυθρόλευκα. Όχι μόνο γιατί υπάρχει ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό αλλά βασικά επειδή δεν αποτελεί επιλογή για τον ίδιο το ελληνικό πρωτάθλημα. Παρότι έναν τερματοφύλακα ειδικά με τα δικά του χαρακτηριστικά - να βοηθάει με τις μεταβιβάσεις του στο build-up - τον έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός (το μείον του Πασχαλάκη εστιάζεται ακριβώς στο δυνατό σημείο/πλεονέκτημα του "Όντι"). 

Από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον και κατά πόσο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μπορεί να "ψηστεί"  στο πέρασμα του χρόνου  από τον Βαγγέλη ή τον Μιλτιάδη Μαρινάκη και να αναθεωρήσει τα περί επιστροφής του στην Superleague. Ειδικά αν... παίζει/προκύψει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Συμβόλαιο πάντως με την Φόρεστ έχει ως το 2027!! Και με αποδοχές που προσεγγίζουν τα 2.500.000 ετησίως..
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γιατί φεύγει ο Μπακαμπού από Γαλατά - Έρχεται για βασικός στον Ολυμπιακό - Διώχνει από το Λιμάνι τον..."
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags