Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη τιμωρία από τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν θα πιστέψετε τι έβαλε τους παίκτες του να κάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-31 14:06:00

Απίστευτη τιμωρία από τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν θα πιστέψετε τι έβαλε τους παίκτες του να κάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε με 3-0 από τη Σίτι στο Ολντ Τράφορντ και ο Τεν Χαγκ τιμώρησε με περίεργο τρόπο τους ποδοσφαιριστές του.

Χάρη σε δύο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ και ένα του Φιλ Φόντεν, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε έναν υγιεινό περίπατο στο Old Trafford, επικρατώντας με 3-0 της Γιουνάιτεντ.

Μια ήττα πάντα πονάει. Ακόμη περισσότερο αν είναι σε ντέρμπι και μάλιστα εντός έδρας. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τεν Χαγκ , ήταν απογοητευμένος και έξαλλος με τον τρόπο που αγωνιζόταν η ομάδα του και σύμφωνα με τη The Sun, αφού τελείωσε το παιχνίδι ανάγκασε τους παίκτες του να καθίσουν ήσυχοι και να ακούσουν τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι να πανηγυρίζουν τη νίκη στην άλλη πλευρά του τούνελ.

Η Γιουνάιτεντ έχει πέντε ήττες στα πρώτα δέκα παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ, κατατάσσοντάς την στην όγδοη θέση της βαθμολογίας , 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τότεναμ. Είναι το χειρότερο ξεκίνημά τους σε μια σεζόν από το 1986-87, όταν ο Ρον Άτκινσον απολύθηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags