Όλα στραβά κι ανάποδα έχουν πάει μέχρι τώρα στη σεζόν για τους ''κόκκινους διαβόλους'', καθώς έχουν κάνει τη χειρότερη εκκίνησή τους εδώ και 61 ολόκληρα χρόνια! Παρότι ο Έρικ Τεν Χαγκ διαβεβαίωνε πως είναι θέμα χρόνου να δούμε το πραγματικό πρόσωπο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τελικά αποδείχθηκε ότι έπεσε έξω. Η ομάδα του συνετρίβη από την Νιούκαστλ και έμεινε εκτός League Cup, ενώ υποφέρει σε όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Αυτό δεν μπορεί να μείνει έτσι και γι' αυτό η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει το ενδεχόμενο της αποπομπής του Ολλανδού τεχνικού, όπως αποκαλύπτουν οι Times. Η Μάντσεστερ δε μένει σε αυτό, αλλά ταυτόχρονα διερευνά ποιος είναι ο καταλληλότερος για να διαδεχθεί τον Τεν Χαγκ και ήδη έχουν πέσει δύο ονόματα στο τραπέζι: αυτά των Ζινεντίν Ζιντάν και Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο Ζιζού δεν προπονεί κάποια ομάδα μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2021, ενώ ο Αμορίμ βρίσκεται στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει κερδίσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τον τρόπο παιχνιδιού του στην Πορτογαλία.