Facebook Pixel Άρσεναλ: Τελικά δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα - Ανακοίνωση... φωτιά από Άρσενάλ - "Απαράδεκτα λάθη διαιτητή και VAR"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-05 21:11:00

Τελικά δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα - Ανακοίνωση... φωτιά από Άρσενάλ - "Απαράδεκτα λάθη διαιτητή και VAR"

Sportdog Team

Επίθεση από τους Κανονιέρηδες που αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα με τη Νιούκαστλ εξέδωσαν ανακοίνωση ρίχνοντας τα πυρά τους για τις αποφάσεις της αναμέτρησης και σημειώνοντας ότι Premier League θέλει καλύτερους ρέφερι.

Άρσεναλ: Οργή στους Κανονιέρηδες που με αφορμή η διαιτησία του αγώνα τους με τη Νιούκαστλ εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδίκασαν διαιτητή και VAR, για το γκολ των Magpies που έκρινε το παιχνίδι, ενώ τόνισαν πως η Premier League αξίζει καλύτερη διαιτησία στους αγώνες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρθηκαν να συμβάλλουν στις προσπάθειες της λίγκας για την βελτίωση του επιπέδου.

«Η Άρσεναλ στηρίζει ολόψυχα τα σχόλια του Μικέλ Αρτέτα μετά από τα απαράδεκτα λάθη διαιτητή και VAR του βράδυ του Σαββάτου. Θα θέλαμε επίσης να αναγνωρίσουμε την τεράστια προσπάθεια και απόδοση από τους παίκτες μας και τους οπαδούς μας στο St James’ Park.

Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο με τους καλύτερους παίκτες, προπονητές και οπαδούς, όλοι εκ των οποίων αξίζουν καλύτερα. Η PGMOL πρέπει επειγόντως να αντιμετωπίσει το επίπεδο διαιτησίας και να επικεντρωθεί στις δράσεις που θα μας απομακρύνουν όλους από την αναδρομική ανάλυση, τις απόπειρες εξηγήσεων και τις απολογίες.

Υποστηρίζουμε τις συνεχιζόμενες προσπάθειες του Διευθυντή Διαιτησίας, Χάουαρντ Γουέμπ και θα χαιρόμασταν να συνεργαστούμε για να επιτύχουμε τα παγκόσμιας κλάσης πρότυπα διαιτησίας που απαιτεί το πρωτάθλημα μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Άρσεναλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένος" μετά τη Λαμία ο Αλαφούζος - Φουλ για μεταγραφές ο ΠΑΟ - Ακριβό στόπερ και εξτρέμ... Ντι Μαρία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags