Facebook Pixel Τότεναμ - Τσέλσι: Η Τσέλσι ’’μάτωσε’’ αλλά κέρδισε την αποδεκατισμένη Τότεναμ - 2 αποβολές για τα ’’σπιρούνια’’ στο ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-07 00:12:00

Η Τσέλσι έριξε 4άρα στην αποδεκατισμένη Τότεναμ - 2 αποβολές για τα ’’σπιρούνια’’ στο ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Εκπληκτικό ματς με πολλή ένταση και ατελείωτες συγκινήσεις, με τους μπλε να δραπετεύουν με το τρίποντο.

Τότεναμ - Τσέλσι: Το ντέρμπι του Λονδίνου βρήκε νικήτρια την Τσέλσι, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να παίρνει το τρίποντο σε έναν αγώνα που τα είχε όλα! Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η Τότεναμ ήταν αήττητη και με τους τρεις πόντους θα ανέβαινε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όμως τα πράγματα δεν πήγαν βάσει πλάνου. Παρότι στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Κουλουσέφσκι να σκοράρει, από εκείνο το σημείο και μετά όλα πήγαν στραβά κι ανάποδα.

Στο 33ο λεπτό η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι με τη βοήθεια της τεχνολογίας και σαν να μην έφτανε αυτό ο Ρομέρο αποβλήθηκε με κόκκινη για βίαιο χτύπημα στον Έντσο Φερνάντεθ. Οι μπλε είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα και με τον Πάλμερ να μη λαθεύει, ισοφάρισαν. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε αφού ολοκληρώθηκε και το 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα πρώτο μέρος που παίχτηκε κάτι σαν ποδόσφαιρο...

Κι επειδή τίποτα δεν είναι τόσο κακό που να μη γίνεται χειρότερο, ο Ουντότζι στο 55' πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας τα σπιρούνια με 9 παίκτες για το υπόλοιπο του ματς! Ο Ποστέκογλου αποφάσισε να μην τραβήξει προς τα πίσω τους παίκτες του, οι οποίοι είχαν ψηλά την αμυντική γραμμή και είχαν ως λίμπερο τον τερματοφύλακά τους. Η Τσέλσι, όπως αναμενόταν, βρήκε την ευκαιρία της και στο 75' ο Τζάκσον έγραψε το 1-2 από ασίστ του Ραχίμ Στέρλινγκ. Η Τότεναμ άγγιξε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπεντανκούρ λίγο πριν το φινάλε και τελικά έφαγε ακόμη δύο τέρματα.

Ο Τζάκσον στο 94ο λεπτό έκανε το 1-3 και ο ίδιος παίκτης έβαλε και το 4ο γκολ, πετυχαίνοντας χατ-τρικ σε μια ντερμπάρα που τα είχε όλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags