Facebook Pixel Μας προκαλεί να την ανακαλύψουμε ο Νταγκλίς!
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-02 00:10:00

Μας προκαλεί να την ανακαλύψουμε ο Νταγκλίς!

Μας προκαλεί να την ανακαλύψουμε ο Νταγκλίς!

Η διαχείριση ενός ρόστερ σε συνεχόμενους αγώνες είναι ένας γρίφος χωρίς εύκολες λύσεις. Η ικανότητα ενός προπονητή είναι να μπορεί να έχει τους ποδοσφαιριστές του πάντα φρέσκους και να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται η ομάδα του στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα Γουλβς-Λίβερπουλ.

Ο King Kenny μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να κάνει δύο σημαντικές νίκες μετά από μία πολύ κακή ήττα. Είναι καλός προπονητής; Το ερώτημα προέκυψε μετά την ήττα. Είναι καλός προπονητής γιατί κέρδισε και τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ; Ό,τι και να απαντήσει ο καθένας μας σημασία έχει ότι με τους ποδοσφαιριστές του δίνει τον αγώνα του και χτίζει μία ομάδα που μας προκαλεί να την ανακαλύψουμε.

Ο αγώνας με την Γούλβς ήταν μία δοκιμασία απέναντι σε ομάδες που η Λίβερπουλ φέτος μας έδειξε ότι έχει προβλήματα. Η ήττα από την Μπόλτον στοίχισε βαθμούς και έδειξε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Χωρίς νίκη στην Premier League το 2012 (ήττες από Σίτυ και Μπόλτον, ισοπαλία με Στόουκ) ήθελε να σπάσει το σερί και να αρχίσει να πείθει ότι εκτός από προκρίσεις μπορεί να κυνηγήσει την τετράδα στο πρωτάθλημα και έξοδο στο Champrions League.

Η Γούλβς, είναι αλήθεια ότι μετά από συνεχόμενες υποχρεώσεις και κούραση, φάνταζε κατάλληλος αντίπαλος. Στην 19η θέση στην βαθμολογία, με 40 τέρματα παθητικό, τελευταία νίκη την 4 Δεκεμβρίου του 2011 στο πρωτάθλημα και προϊστορία που λέει ότι
νίκησε την αντίπαλό της τελευταία φορά το μακρινό 1981 στο γήπεδο της με 1-0 ήταν ομάδα στα μέτρα της και με μικρή δυνατότητα συναγωνισμού.

Σχηματισμός για γρήγορο τέρμα

Ο Νταλγκλίς θέλησε να δείξει από την αρχή ότι ήθελε να καθαρίσει γρήγορα το παιχνίδι. Με 4-3-3 και άμυνα ψηλά πίεσε ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη της άμυνας και να δημιουργήσει ευκαιρίες για ένα γρήγορο τέρμα.

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags