Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: ’’Πρόσφατα δεν έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο - Σκεφτόμουν ότι είμαι καλός παίκτης’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-12 22:52:00

Ομολογία Τσιμίκα: ’’Πρόσφατα δεν έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο - Σκεφτόμουν ότι είμαι καλός παίκτης’’

Sportdog Team
Ομολογία Τσιμίκα: ’’Πρόσφατα δεν έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο - Σκεφτόμουν ότι είμαι καλός παίκτης’’

Ο Έλληνας μπακ μίλησε για το ντεφορμάρισμα που πέρασε και για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ.

Ο Κώστας Τσιμίκας έδωσε δύο ασίστ στην επικράτηση των κόκκινων κόντρα στην Μπρένφορντ και γύρισε δυνατότερος μετά από ένα σερί μέτριων αγώνων. Ο Greek Scouser αναφέρθηκε στο πώς βίωσε την κακή του περίοδο και μίλησε για τους αστέρες του κλαμπ.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσιμίκα:

Για την εμφάνισή του: «Η απόδοσή μου ήταν από τις καλύτερες. Ήθελα τόσο πολύ να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν έπαιξα πρόσφατα το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη. Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος και να σκέφτομαι ότι είμαι καλός παίκτης».

Για τους Νούνιες - Σαλάχ: «Ο Νούνιες με τον Σαλάχ παίζουν καλά μαζί. Για τον Μο δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, ένας φανταστικός άνθρωπος. Είναι πάντα εδώ για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου. Θέλω να τον ευχαριστήσω».

Για τον Φαν Ντάικ: «Είναι σε μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του. Είναι ο αρχηγός μας. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Δουλεύει σκληρά και είναι συγκεντρωμένος. Ηγείται της ομάδας τέλεια».

Για την συνέχεια της σεζόν: «Όλα είναι μπροστά μας. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι στο 100%. Να είμαστε πεινασμένοι για τα πάντα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags