Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι: Αποκάλυψη που θα προκαλέσει "σεισμό" - "Δεδομένος ο υποβιβασμός της Σίτι εφόσον κριθεί ένοχη"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-20 13:10:00

Αποκάλυψη που θα προκαλέσει "σεισμό" - "Δεδομένος ο υποβιβασμός της Σίτι εφόσον κριθεί ένοχη"!

Sportdog Team

Μετά το -10 της Έβερτον η κουβέντα περιστρέφεται πλέον γύρω από τους Πολίτες και τις παραβιάσεις για τις οποίες ελέγχονται τα τελευταία χρόνια.

Δήλωση-"βόμβα" για την Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί σήμερα η "Sun" και συγκεκριμένα του πρώην συμβούλου των Πολιτών, Στέφαν Μπόρσον.

Ο Μπόρσον ρωτήθηκε για την έρευνα που γίνεται για την Σίτι και τις 115 παραβάσεις της και η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2024, απαντώντας με βεβαιότητα ότι αν η ομάδα του Μάντσεστερ κριθεί ένοχη, τότε θεωρείται σίγουρος ο υποβιβασμός της!

«Πολλά μπορούν να συμβούν στη Σίτι εάν κριθεί ένοχη. Θα είναι πολύ σοβαρό. Μια τεράστια ιστορία, όχι μόνο για το ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα. Θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Κοιτώντας το από την ποδοσφαιρική πλευρά, είναι απίθανο να μη δούμε τον υποβιβασμό της ομάδας, εάν τελικά κριθεί ένοχη. Λογικά θα μάθουμε την απόφαση μέσα στο 2024», δήλωσε χαρακτηριστικά στη "Sun".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξεμπέρδεψε με το -10 η Έβερτον - Σοβαρός κίνδυνος να της αφαιρεθούν κι άλλοι βαθμοί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags