Facebook Pixel Sportdog.gr | Tο παιδί θαύμα της Άρσεναλ: Σκόραρε 10 γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 11:58:00

Tο παιδί θαύμα της Άρσεναλ: Σκόραρε 10 γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη
Tο παιδί θαύμα της Άρσεναλ: Σκόραρε 10 γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τσίντο Όμπι - Μάρτιν είναι μόλις 15 ετών, αλλά αναμένεται να απασχολήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Ο Δανός επιθετικός της Άρσεναλ έκανε θραύση πρόσφατα σκοράροντας 10 γκολ σε έναν αγώνα με τη Λίβερπουλ U16!

Ο Τσίντο Όμπι - Μάρτιν γεννήθηκε το 2007 στο Γκλόστρουπ, στα περίχωρα της Κοπεγχάγης, και μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο ως έφηβος. Μάλιστα, μπορεί να παίξει για την Εθνική Αγγλίας, Δανίας και Νιγηρίας.

Το παιδί θαύμα της  Άρσεναλ στα 15 του, έχει ήδη προπονηθεί με την πρώτη ομάδα με προπονητή τον Μίκελ Αρτέτα και παίζει με την ομάδα κάτω των 21 ετών, σημείωσε 10 γκολ για την ομάδα κάτω των 16 ετών εναντίον της Λίβερπουλ με τους Λονδρέζους να επικρατούν με 14-3 .

Στην Αγγλία εργάζονται ήδη για να κερδίσουν την πίστη του next best thing που θα μπορούσε να παίξει για τρεις εθνικές ομάδες. Έχει ήδη φορέσει το εθνόσημο των Σκανδιναβών και σκόραρε τον περασμένο μήνα στην προκριματική φάση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών, έχει παίξει επίσης με την Αγγλία κάτω των 16 ετών και θα μπορούσε να είναι επιλέξιμος για τη Νιγηρία, την χώρα καταγωγής του πατέρα του.

Ο νεαρός με ύψος 1,88 μ. έχει γίνει η μεγάλη αίσθηση του αγγλικού ποδοσφαίρου που προσπαθούν να τον στρατολογήσουν για την εθνική τους ομάδα. Ο Τσίντο Όμπι - Μάρτιν είναι πραγματικά κυρίαρχος λόγω της σωματικής του διάπλασης, αλλά είναι και πολύ γρήγορος.

Έχει επίσης εκπροσωπήσει την Άρσεναλ στο UEFA Youth League και στις δύο αναμετρήσεις εναντίον της Σεβίλλης, καθώς και στην Premier League 2.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chidoobi.martin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chidoobi.martin

>

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags