Αν και ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο της απόλυσης, διαβεβαιώνοντας μάλιστα ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, η έγκυρη βρετανική ιστοσελίδα επιμένει ότι το αφεντικό, τόσο του Ολυμπιακού, όσο της Νότιγχαμ, που παρεμπιπτόντως εγκατέλειψε ιδιαίτερα εκνευρισμένος τις εξέδρες του «Craven Cottage» του Λονδίνου, 20 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ισπανό, Χουλέν Λοπετέγκι.

Τον 57χρονο έμπειρο προπονητή, μέχρι το καλοκαίρι στη Γουλβς που μεταξύ άλλων έχει περάσει και από τους πάγκους της εθνικής Ισπανίας, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Πόρτο και της Σεβίλλης.

Ειρωνεία της τύχης, για τον Μαρινάκη ήταν η δεύτερη «5άρα» μέσα σε μόλις μία εβδομάδα μετά το 5-0 της Φράιμπουργκ, σε βάρος του Ολυμπιακού όπου επίσης πάρθηκε η απόφαση αλλαγής τεχνικής ηγεσίας.

Στην περίπτωση της Φόρεστ όμως ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα στην Premier League, μετά το 3-2 από τη Ουέστ Χαμ, το 2-3 από τη Μπράιτον, το 0-1 από την Έβερτον και με δεδομένο ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί (το Σάββατο με Γουλβς, στις 15 με Τόττεναμ, στις 23 με Μπόρνμουθ, στις 26 με Νιουκάσλ, στις 30 με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), είναι κάθε άλλο από εύκολο, αποφασίστηκε η αλλαγή σκυτάλης μία ώρα αρχύτερα.          

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανο! Βρήκαν τη διαπίστευση του Μαρινάκη πεταμένη, μετά την "5άρα" από τη Φούλαμ (ΦΩΤΟ)