Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι: Έκανε το... κόλπο γκρόσο η Σίτι και ο Γκουαρντιόλα - Πήρε τον νέο... Μέσι με 25 εκατομμύρια (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-27 23:40:00

Έκανε το... κόλπο γκρόσο η Σίτι και ο Γκουαρντιόλα - Πήρε τον νέο... Μέσι με 25 εκατομμύρια (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έκανε το... κόλπο γκρόσο η Σίτι και ο Γκουαρντιόλα - Πήρε τον νέο... Μέσι με 25 εκατομμύρια (ΦΩΤΟ)

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Πολίτες καθώς όπως έγινε γνωστό ήρθαν σε συμφωνία με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργεντινής και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Κλαούντιο Ετσεβέρι: Κόλπο... γκρόσο από τη Μάντσεστερ Σίτι μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρίβερ Πλέιτ για την αγορά του 17χρονου άσου, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργεντινής, με πολλούς να τον συγκρίνουν με τον Λιονέλ Μέσι και έχει το παρατσούκλι el daiblito, ο μικρός διάβολος.

Οι Πολίτες είχαν κάνει ένα παρόμοιο deal και πιο παλιά, αποκτώντας τον Χούλιαν Άλβαρεζ, ενώ οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας κατάφεραν με τα 25 εκατομμύρια που έδωσαν να κερδίσουν τον ανταγωνισμό που υπήρχε από τη Μπαρτσελόνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο νεαρός θα μείνει δανεικός στη Ρίβερ μέχρι το 2025, που θα γίνει 18 ετών.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Κλαούντιο Ετσεβέρι έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ Κ17, οπού με την Αργεντινή κατέλαβε την 5η θέση και ψηφίστηκε 3ος καλύτερος παίκτης του τουρνουά, βάζοντας 5 γκολ στην πορεία της ομάδας στο τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγαλύτερο... μπαμ και από Χεζόνια - Συμβόλαιο 3.5 εκατ. ο Γιαννακόπουλος - Δεν φεύγει μόνο ο Γκάι από ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags