Facebook Pixel Premier League: Xαμένες και οι δύο - Κόλλησαν στο μηδέν Μπράιτον και Γουέστ Χαμ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-02 23:48:00

Xαμένες και οι δύο - Κόλλησαν στο μηδέν Μπράιτον και Γουέστ Χαμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Γουέστ Χαμ και Μπράιτον προέρχονταν από μεγάλες νίκες επί των Άρσεναλ (εκτός) και Τότεναμ (εντός έδρας), ωστόσο, η αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση στο Λονδίνο δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 20ής αγωνιστικής. 

Premier League: Γουέστ Χαμ και Μπράιτον προέρχονταν από μεγάλες νίκες επί των Άρσεναλ (εκτός) και Τότεναμ (εντός έδρας), ωστόσο, η αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση στο Λονδίνο δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 20ής αγωνιστικής. 

Οι «γλάροι» πιστοί στην παράδοση που έχουν δημιουργήσει από το 2016 να μην χάνουν στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς (3-5-0 το ρεκόρ τους), απέσπασαν ένα βαθμό από τα «σφυριά», που διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας το προ δεκαετίας ρεκόρ τους στην Premier League. Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την φανέλα των γηπεδούχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 μεταγραφές και… Παπασταθόπουλο, Κουρμπέλη ο Ολυμπιακός - Εντολή Μαρινάκη σε Άλβες, ανεβάζει το μπάτζετ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags