Facebook Pixel Έντσο Φερνάντες: Μια «καυτή πατάτα» 120 εκατομμυρίων ευρώ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-10 15:24:00

Μια «καυτή πατάτα» 120 εκατομμυρίων ευρώ: Κόστισε μια περιουσία και δεν πρόσφερε τίποτα (Vid)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ήταν το μεγάλο στοίχημα top ομάδας και απογοήτευσε.

Ο Έντσο Φερνάντες κάνοντας ένα καλό Μουντιάλ στο Κατάρ αποκτήθηκε από την Τσέλσι. Το μεγάλο στοίχημα των Λονδρέζων τον περασμένο χειμώνα, γιορτάζει έναν χρόνο στο Στάμφορντ Μπριτζ, βρισκόμενος στη χειρότερη στιγμή του.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Αργεντινής κόστισε 120 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν έχει τις τιμητικές διακρίσεις που του είχαν ανατεθεί. Κόντρα στη Μίντελσμπρο, στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Carabao Cup, ο προπονητής τον έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο στο 63ο λεπτό.

Τα λεπτά του Έντσο στο γήπεδο ήταν πολύ διακριτικά, όπως και των υπολοίπων συμπαικτών του. Προσθέτουν έτσι την έλλειψη κανονικότητάς τους τους τελευταίους μήνες. Αν και σκόραρε κόντρα στην Πρέστον στο Κύπελλο Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα, ήταν στο παρελθόν ακόμη και αναπληρωματικός σε σημαντικά ματς όπως η επίσκεψη στη Λούτον ή η μονομαχία με τη Νιούκαστλ στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ένας τραυματισμός τον άφησε επίσης εκτός σε αρκετά παιχνίδια στο τέλος της χρονιάς.

Οι αριθμοί του Έντζο δείχνουν ότι έχει πετύχει δύο γκολ σε 17 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, στα οποία δεν έχει ασίστ, αλλά η επιρροή του στο παιχνίδι έχει μειωθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags