Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Κάιλ Γουόκερ τελειώνουν άσχημα για εκείνον: Aπιστίες, πορνεία...
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-12 16:17:00

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Κάιλ Γουόκερ τελειώνουν άσχημα για εκείνον: Aπιστίες, πορνεία...

Sportdog Team
Τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Κάιλ Γουόκερ τελειώνουν άσχημα για εκείνον: Aπιστίες, πορνεία...

Τελείωσαν όλα.

Η Άννι Κίλνερ ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Κάιλ Γουόκερ, ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι που έχει εμπλακεί σε πολλά σεξουαλικά σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια.

Τον έδιωξε από την έπαυλη αξίας σχεδόν τριών εκατομμυρίων που μοιράζονταν και οι δύο στο Τσεσάιρ. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2021 μετά από 12 χρόνια σχέσης, έχει τρία παιδιά και η Άννι ανακοίνωσε τον χωρισμό της  με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

"Δυστυχώς, μετά από πολλά χρόνια γάμου και τρία υπέροχα παιδιά μαζί, αποφάσισα να απομακρυνθώ από τον Κάιλ για λίγο. Δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω. Προς το παρόν, ζητώ να είναι η ιδιωτική μου ζωή και των τριών μικρών μου παιδιών σεβαστή αυτή τη δύσκολη στιγμή», έγραψε.

'Εκανε παιδί με άλλη γυναίκα

Ο αγγλικός Τύπος δημοσίευσε ότι τους τελευταίους μήνες η σχέση της Αννι και του ποδοσφαιριστή είχε φθαρεί από το ειδύλλιο που είχε ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την Λόριν Γκουντμαν, με την οποία απέκτησε έναν γιο, κατά τη διάρκεια μιας κρίσης μεταξύ του ζευγαριού το 2019. 

Η «Daily Mail» αναφέρει ότι η Αννι Κίλνερ και η Λόριν Γκουντμαν έχουν «μια μακροχρόνια κόντρα».

Οι ιερόδουλες στο Euro 2016

Κατά τη διάρκεια του Euro 2016, ο Κάιλ Γουόκερ πιάστηκε με ιερόδουλες κατά τη διάρκεια του περιορισμού του κορωνοϊού και "συνελήφθη" να στέλνει οικεία μηνύματα με την Κάρλα Χόου, ένα δημοφιλές μοντέλο του Playboy.

Επίσης, τον Μάρτιο του 2023, κατεγράφη μια ακόμα απιστία του Άγγλου δεξιού μπακ, καθώς φίλησε μια νεαρή γυναίκα δημόσια σε ένα μπαρ στο Μάντσεστερ .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags