Facebook Pixel Μισή χαρά για τον Γκουαρντιόλα: ξαναβρήκε τον Ντε Μπρόινε, αλλά έχασε τον ‘Εντερσον
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 13:31:00

Μισή χαρά για Γκουαρντιόλα: ξαναβρήκε τον Ντε Μπρόινε, αλλά έχασε τον Έντερσον

Sportdog Team

Γκολ, θέαμα, αλλά και έντονες εναλλαγές συναισθημάτων στο Νιουκάστλ, όπου οι πρωταθλητές των πάντων, Αγγλίας και Ευρώπης της Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισαν μία δύσκολη, με ανατροπή νίκη (2-3), έχοντας πρώτοι ανοίξει το σκορ με μαγικό τακουνάκι του Σίλβα, αλλά στο 70’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ 2-1. 

Ξαναπάτησε όμως το χορτάρι ο Ντε Μπρόινε, ύστερα από πέντε μήνες απουσίας και από δική του, εμπνευσμένη ασίστ, για τον 20χρονο Νορβηγό, Όσκαρ Μπομπ η Σίτι μπόρεσε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρωτοπόρο Λίβερπουλ ανοίγοντας ξανά την υπόθεση κατάκτησης του τίτλου.

Τα κακά μαντάτα για τους Citizens και τον Γκουαρντιόλα, που «πέταξαν» στη ζέστη του Αμπού Ντάμπι για 10ήμερες διακοπές- προπονήσεις, αφορούν στον άγνωστο, ακόμη, αλλά φαινομενικά σοβαρό τραυματισμό του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Έντερσον ο οποίος, στην προσπάθεια του, μόλις στο 2ο λεπτό, να σώσει μία φάση συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Κάιλ Ουόκερ και είδε το υπόλοιπο παιχνίδι από τον πάγκο, με μόνιμο τεντωμένο το πόδι του.

Ήδη απουσιάζει και ο Στόουν, το πόδι του Χάλαντ δεν έχει αποθεραπευτεί εντελώς, αλλά με τέτοιον Ντε Μπρόινε οι οπαδοί της Σίτι ίσως να μην χρειαστεί ν’ ανησυχήσουν περαιτέρω.     

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags