Facebook Pixel Η αξέχαστη μέρα του (αντί-Χάαλαντ) Όσκαρ Μπομπ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 14:26:00

Η αξέχαστη μέρα του (αντί-Χάαλαντ) Όσκαρ Μπομπ

Sportdog Team

Το πρώτο του γκολ στην Premier League πανηγύρισε ο 20χρονος Νορβηγός (με καταγωγή από τη Γκάμπια), Όσκαρ Μπομπ και δεν ήταν ένα κοινό γκολ, αλλά εκείνο που χάρισε στη Μάντσεστερ Σίτι, μάλιστα στο 91’ μία δύσκολη νίκη (2-3) στην έδρα της Νιουκάστλ.

Ο Μπομπ, συμπαίκτης του (τραυματία, τουλάχιστον για ένα ακόμη μήνα) Χάαλαντ στην εθνική Νορβηγίας -αλλά και 25 πόντους κοντύτερος- βρίσκεται στις Ακαδημίες της Σίτι από το ’19 και ο Γκουαρντιόλα τον εντάσσει σταδιακά στη νέα του πραγματικότητα.

Το ντεμπούτο του στην Premier έγινε τον Σεπτέμβριο, στη θέση του Φόντεν στα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Φούλαμ. Μετά ακολούθησε εκείνο στο Champions League, για άλλα 7’ λεπτά, πάλι στη θέση του Φόντεν στο 3-1 με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στις 13 Δεκεμβρίου πέτυχε το πρώτο γκολ (στο 3-2 με τον Ερυθρό Αστέρα) με τη Σίτι, και πάλι στις 13, αλλά Ιανουαρίου το πρώτο του στο πρωτάθλημα μπαίνοντας ως αλλαγή του Ντοκού στο 82’κι εκμεταλλευόμενος στο 91’ ασίστ του Ντε Μπρόινε ο οποίος είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 2-2.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags