Χαμός ξανά στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού σύμφωνα με το Athletic, η Νότιγχαμ Φόρεστ θα μάθει επίσημα την Δευτέρα (15/01) από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της Premier League τις ποινές που θα τις απαγγελθούν για παραβίαση των κανόνων βιωσιμότητας που αφορούν το Financial Fair Play.

Σύμφωνα με την νομοθεσία, κάθε σύλλογος μπορεί να δηλώσει μάξιμουμ οικονομικές απώλειες ύψους 105 εκατομμυρίων λιρών σε βάθος τριετίας ή μέχρι 35 εκατομμύρια λίρες απώλειες ανά αγωνιστική περίοδο στον ίδιο τριετή κύκλο. Αυτό δεν ισχύει για τη Φόρεστ, καθώς αυτή από τον Μάιο του 2022 όταν και ανέβηκε στην Premier League έχει δαπανήσει για μεταγραφές τουλάχιστον 250 εκατομμύρια λίρες, χωρίς να έχει εμφανίσει τα απαιτούμενα έσοδα.

Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του αξιόπιστου Athletic, τότε η Νότιγχαμ Φόρεστ απειλείται από πολύ μεγάλο πρόστιμο έως και αφαίρεση βαθμών, ενώ η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ήδη προσλάβει νομικό επιτελείο που θα ασχοληθεί με την υπερασπιστική της γραμμή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Απόπειρα για αλλοίωση αποτελέσματος - Μήνυση ο Ολυμπιακός, κρατούμενοι οι διαιτητές - Μέχρι τέλους"!