Facebook Pixel Πιο δυνατή και από τις απουσίες η Λίβερπουλ. Επέστρεψε στη «βάση» του ο Σαλάχ.
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 18:19:00

Πιο δυνατή και από τις απουσίες η Λίβερπουλ. Επέστρεψε στη «βάση» του ο Σαλάχ.

Sportdog Team

 Δύο γκολ του Νούνιες και δύο του Ζότα, τα πρώτα τους μες στο ’24 έστειλαν τους «Reds» στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, που μπορεί να μοιράζεται, στους 43 βαθμούς τη 2η θέση με Άρσεναλ και Άστον Βίλλα, αλλά μ’ ένα παιχνίδι λιγότερο. 

 Για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η αφοπλιστική άνεση με την οποία πέρασε 0-4 από το «Vitality Stadium» του Μπόρνμουθ ήταν ιδιαίτερης, ψυχολογικής σημασίας γιατί αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Αλεξάντερ- Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Τιάγκο Αλκαντάρα, Σζομποσζλάι, Τσιμίκα, πάνω απ’ όλους τον Σαλάχ που ακολούθησε την Αίγυπτο στο Κύπελλο Αφρικής, αλλά επίσης τραυματίστηκε και επέστρεψε στο Λίβερπουλ για θεραπεία.

 Δεν έγινε γνωστή η βαρύτητα της θλάσης που ο 31χρονος «Φαραώ» υπέστη την περασμένη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια του 2-2 με την Γκάνα, ούτε και ο χρόνος επιστροφής του στα γήπεδα. Παρόλα αυτά η Αίγυπτος, στην περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά της 7ης Φεβρουαρίου γνωστοποίησε στην αγγλική ομάδα ότι θα τον περιμένει πίσω, στην Ακτή Ελεφαντοστού, το αργότερο στα τέλη Ιανουαρίου. Ενώ στην περίπτωση πρόκρισης στον τελικό ο Σαλάχ θ’ αγωνιστεί στις 11 Φεβρουαρίου, πιθανότατα επιστρέφοντας στην 11άδα της Λίβερπουλ στις 17, στο εκτός έδρας παιχνίδι για την Premier League με τη Μπρέντφορντ.    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags