Facebook Pixel Κλαούντιο Ετσεβέρι: Εκεί υπέγραψε το next big thing της Αργεντινής (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-25 15:45:00

Επίσημο: Εκεί υπέγραψε το next big thing της Αργεντινής, Κλαούντιο Ετσεβέρι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημο: Εκεί υπέγραψε το next big thing της Αργεντινής, Κλαούντιο Ετσεβέρι (ΦΩΤΟ)

Αποτέλεσε "στόχο" όλων των μεγάλων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Είναι επίσημο: Μάντσεστερ Σίτι και Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσαν ότι ο Κλαούντιο Ετσεβέρι υπόγραψε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης έως το 2028. 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώσαμε την μεταγραφή του Κλαούντιο Ετσεβέρι i από τη Ρίβερ Πλέιτ.  Ο Κλαούντιο έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2028, αλλά θα παραμείνει στη Ρίβερ προτού μετακομίσει στο στάδιο Etihad τον Ιανουάριο του επόμενου έτους», ανέφερε η ανακοίνωση της Σίτι.

«Συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη μεταγραφή του παίκτη Κλαούντιο Ετσεβέρι», τόνισε στην δική της ανακοίνωση η Ρίβερ Πλέιτ.

Ο 18χρονος μέσος, για τον οποίο οι Άγγλοι έχουν πληρώσει 14 εκατομμύρια ευρώ, θα παραμείνει στη Ρίβερ Πλέιτ μέχρι το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Αγγλία, Ισπανία και Αργεντινή, αναμένεται να φτάσει στην Τζιρόνα-ομάδα του City Group- την επόμενη σεζόν, προκειμένου να προσαρμοστεί στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική πραγματικότητα

Διεθνής με τις ομάδες Νέων της Αργεντινής και αρχηγός στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-17 με την εθνική ομάδα (σ.σ: έχει παίξει 23 ματς), έκανε το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2023 με την ομάδα του Μπουένος Άιρες και έκτοτε έχει παίξει έξι παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, ενώ συμμετείχε στις προπονήσεις της εθνικής ανδρών της Αργεντινής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags