Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάριο για Μπαρτσελόνα και Γιούργκεν Κλοπ - «Δεν ξέρω τι θα κάνω...»
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-26 14:25:00

Σενάριο για Μπαρτσελόνα και Γιούργκεν Κλοπ - «Δεν ξέρω τι θα κάνω...»

Του Γιώργου Βροντάκη
Σενάριο για Μπαρτσελόνα και Γιούργκεν Κλοπ - «Δεν ξέρω τι θα κάνω...»

Είναι ο αγαπημένος προπονητής του Λαπόρτα.

Ο Γερμανός προπονητής είναι υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Τσάβι στο Καμπ Νου, μετά και την ανακοίνωση του πως στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από τη Λίβερπουλ.

Ο 56χρονος τεχνικός ενημέρωσε την ιδιοκτησία της Λίβερπουλ για την απόφασή του να παραιτηθεί το καλοκαίρι, έχοντας αναλάβει τους Reds το 2015, με τον πρώην προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ να ανακοινώνει την αποχώρησή του σε ένα βίντεο στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Κλοπ, ο οποίος έχει συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα στο παρελθόν, αλλά τώρα τα σενάρια φούντωσαν λόγω πιθανής αποχώρησης του Τσάβι.

Κλοπ: «Δεν ξέρω τι θα κάνω - Στην Αγγλία μόνο Λίβερπουλ»

Πάντως, ο νυν προπονητής της Λίβερπουλ στην ανακοίνωση του που σόκαρε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο είπε πως δεν ξέρει αν αναλάβει τεχνική ηγεσία άλλης ομάδας του χρόνου.

«Αν με ρωτήσεις, "Θα ξαναδουλέψεις ποτέ ως προπονητής;" θα έλεγα τώρα όχι. Αλλά δεν ξέρω προφανώς πώς θα νιώσω γιατί δεν είχα ποτέ αυτή την κατάσταση. Αυτό που ξέρω σίγουρα – ποτέ μα ποτέ δεν θα διοικήσω διαφορετικό σύλλογο στην Αγγλία από τη Λίβερπουλ, 100%. Αυτό δεν είναι δυνατό. Η αγάπη μου για αυτόν τον σύλλογο, ο σεβασμός μου για τον κόσμο είναι πολύ μεγάλος. Δεν μπορούσα. Δεν μπορούσα ούτε στιγμή να το σκεφτώ. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό είναι μέρος της ζωής μου, είμαστε μέρος της οικογένειας, νιώθουμε σπίτι μας εδώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Αλλά όλα τα υπόλοιπα, θα ξαναδουλέψω ποτέ; Φυσικά, ξέρω τον εαυτό μου, δεν μπορώ απλώς να κάθομαι. Θα βρω κάτι άλλο ίσως να κάνω.

Αλλά δεν θα διοικήσω έναν σύλλογο ή μια χώρα τουλάχιστον για ένα χρόνο, αυτό δεν είναι δυνατό, δεν μπορώ να το κάνω και δεν θέλω. Αυτό είναι όλο. Είναι τόσο περίεργη η κατάσταση γιατί πρέπει να εξηγήσω ότι δεν έχω πια ενέργεια, αλλά τώρα κάθομαι εδώ και έχω ενέργεια και βουίζω για όλα όσα συμβαίνουν εδώ. Αλλά λόγω της σχέσης που έχουμε, πρέπει να το σκεφτώ αυτό. Επειδή κανείς δεν θα με απολύσει, πρέπει να πάρω αυτή την απόφαση μόνος μου. Η ευθύνη που έχω για όλα εδώ μου λέει ότι δεν είμαι ο κατάλληλος για το μέλλον, οπότε πρέπει να το πω. Όσο θα ήθελα να ήμουν. Και αυτό κάνω εδώ» ανέφερε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags