Facebook Pixel Λίβερπουλ: Ο τελευταίος να κλείσει την... πόρτα! Ακόμα μια ηχηρή αποχώρηση από τη Λίβερπουλ μετά τον Κλοπ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-26 16:07:00

Ο τελευταίος να κλείσει την... πόρτα! Ακόμα μια ηχηρή αποχώρηση από τη Λίβερπουλ μετά τον Κλοπ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ο τελευταίος να κλείσει την... πόρτα! Ακόμα μια ηχηρή αποχώρηση από τη Λίβερπουλ μετά τον Κλοπ (ΦΩΤΟ)

Λίγη ώρα μετά τη... βόμβα για την είδηση της αποχώρησης του Γερμανού τεχνικού από τους Κόκκινους, στο τέλος της σεζόν, έγινε γνωστό ότι έρχεται ακόμα ένα τέλος συνεργασίας με άνθρωπο της ομάδας στο τέλος του μήνα.

Λίβερπουλ: Μπορεί η είδηση της ημέρας να είναι η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο των Κόκκινων στο τέλος της σεζόν, όμως λίγο αργότερα από αυτή τη... βόμβα η έγινε γνωστό ότι ότι η ομάδα θα ολοκληρώσει τη συνεργασία της και με τον αθλητικό διευθυντή, Γιοργκ Σμάντκε στο τέλος Ιανουαρίου.

"Η Λίβερπουλ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος σύλλογος, οπότε το ότι είχα την ευκαιρία να δουλέψω εδώ ήταν τεράστια τιμή για μένα, παρόλο που ήξερα από την αρχή ότι θα ήταν μόνο για ένα μικρό διάστημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους -τους ιδιοκτήτες, τον προπονητή, το επιτελείο, τους παίκτες και τους φιλάθλους- για την υποστήριξη που μου δόθηκε και να δώσω τις καλύτερες ευχές μου για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν", τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Λίβεπρουλ Γιόργκ Σμάντκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νικολακόπουλος αποκάλυψε μεταγραφή του Ολυμπιακού - "Ετοιμος να έρθει αύριο στην Αθήνα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags