Facebook Pixel Ξετυλίγεται το κουβάρι; Ο Αρτέτα φεύγει από την Άρσεναλ και... τον στέλνουν στην Μπαρτσελόνα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-28 23:25:00

Ξετυλίγεται το κουβάρι; Ο Αρτέτα φεύγει από την Άρσεναλ και... τον στέλνουν στην Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Ξετυλίγεται το κουβάρι; Ο Αρτέτα φεύγει από την Άρσεναλ και... τον στέλνουν στην Μπαρτσελόνα!

Ένα φοβερό ντόμινο εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς δημοσίευμα από την Ισπανία αποκαλύπτει πως ο Ισπανός τεχνικός θα φύγει το καλοκαίρι από την Άρσεναλ.

Προπονητικό ντόμινο χωρίς προηγούμενο εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού μετά τους Γιούργκεν Κλοπ και Τσάβι, ακόμη ένας σπουδαίος προπονητής κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας σκέφτεται να φύγει σύντομα από τον σύλλογο του. Ο λόγος για τον προπονητή της Άρσεναλ!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Sport, o Μίκελ Αρτέτα έχει εκμυστηρευτεί στο κοντινό του περιβάλλον πως το ερχόμενο καλοκαίρι σκοπεύει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της έως το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Καταλανός κόουτς θα φύγει λόγω της φθοράς και της πίεσης που βιώνει στο Λονδίνο και μοιάζει αποφασισμένος να αποχωρήσει το καλοκαίρι, ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχει η τρέχουσα σεζόν.

Αυτό που ''σκάει'' σαν... κεραυνός είναι πως οι Καταλανοί συνδυάζουν αυτή την εξέλιξη με το αντίο του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, με τον Αρτέτα να γίνεται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags