Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Γουόκερ ζητά συγγνώμη για το σεξουαλικό του σκάνδαλο: "Βρέθηκα ένα βήμα πριν τη Μπάγερν"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-29 16:16:00

Ο Γουόκερ ζητά συγγνώμη για το σεξουαλικό του σκάνδαλο: "Βρέθηκα ένα βήμα πριν τη Μπάγερν"

Sportdog Team

 «Πήρα ηλίθιες αποφάσεις... Ήταν ένας αργός θάνατος».

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ εξήγησε την απιστία του στη σύζυγό του, Άννι Κίλνερ και ότι είχε παράλληλη οικογένεια με την αγαπημένη του, Λόριν Γκούντμαν.

Ο Άγγλος αποκαλύφθηκε ότι ήταν άπιστος στη γυναίκα του και είχε δημιουργήσει παράλληλη οικογένεια με την ερωμένη του και έδωσε συνέντευξη στην «The Sun» για να μιλήσει για την πολυδιάστατη ιδιωτική του ζωή και τον αντίκτυπό στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Η ιδιωτική ζωή του δεξιού μπακ είχε ήδη εμπλακεί σε πολλά σκάνδαλα απιστίας, πορνείας και άσεμνης έκθεσης κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έγινε πρωτοσέλιδο αφού η σύζυγός του, ανακοίνωσε τον χωρισμό τους, αφού έμαθε πως είχε αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με την αγαπημένη του, Λορίν.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη»

Ο Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος έχει εγκαταλείψει την οικογενειακή του κατοικία, αναγνώρισε στη συνέντευξη ότι είχε κάνει «ανόητες επιλογές και αποφάσεις» που είχαν ουσιαστικά τελειώσει τον γάμο του.

«Αυτό που έκανα είναι φρικτό και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Πήρα ανόητες, ανόητες αποφάσεις. Δεν μπορώ να αρχίσω να σκέφτομαι ή να φανταστώ τι περνάει η Άννι. Προσπάθησα να τη ρωτήσω αλλά υπάρχει πόνος... Οι πράξεις μου έχουν προκαλέσει πολύ πόνο σε πολλούς ανθρώπους. Λυπάμαι γιατί, ως οικογένεια, αυτό δεν πρέπει συμβεί», εξήγησε.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι ήταν εγωιστής που δεν είπε στην έγκυο σύζυγό του Άννι Κίλνερ για τη γέννηση του κρυφού δεύτερου παιδιού του: «Ήταν ένας αργός θάνατος για μένα και την Annie».

Η προοπτική της Μπάγερν για να... γλιτώσει!

Ο Κάιλ Γουόκερ αποκάλυψε ότι βρισκόταν ένα βήμα πριν υπογράψει με την Μπάγερν Μονάχου , με την οποία είχε έρθει σε προφορική συμφωνία έναντι 17,5 εκατομμυρίων , να φύγει από τη Μεγάλη Βρετανία και να «ξεφύγει» για να αποφύγει τα πάντα όσο το δυνατόν περισσότερο.Το συναισθηματικό σκάνδαλο που έχει αποκαλύφθηκε.

"Προσπάθησα να ξεφύγω. Ήθελα να φύγω από τη Σίτι; Όχι, φυσικά. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά ήταν μια ευκαιρία να ξεφύγω από την Αγγλία και την προσοχή των μέσων ενημέρωσης", είπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags