Facebook Pixel Τόττεναμ- Μπρέντφορντ: Τα παιδία παίζει με… βελάκια!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 18:55:00

Τόττεναμ- Μπρέντφορντ: Τα παιδία παίζει με… βελάκια!

Sportdog Team

 Ούτε σε νηπιαγωγείο δεν θα συνέβαινε αυτό που, αντίθετα συνέβη κατά τη διάρκεια του 3-2 ανάμεσα στην ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου και τη Μπρέντφορντ, στο «Tottenham Stadium» όπου οι Μάντισον και Μοπέ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια γιατί ο πρώτος θύμωσε με τον τρόπο πανηγυρισμού που του… έκλεψε ο δεύτερος.

 Ένας πανηγυρισμός που μιμείται την κίνηση του χεριού, την ώρα που πετάει βελάκια, προς έναν φανταστικό στόχο, που πρώτος «εφεύρε» ο ποδοσφαιριστής της Τόττεναμ, Μάντισον, αλλά κατηγορώντας τον Μοπέ ότι του το έκλεψε όταν ο Γάλλος άνοιξε προσωρινά το σκορ για τη Μπρέντφορντ.

 Οι δύο τους, ενήλικοι και κυρίως επαγγελματίες, υποτίθεται ποδοσφαιριστές συνέχισαν την παρτίδα… darts και μετά τον αγώνα, μέσω εφημερίδων και ιστοσελίδων. Και στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα… αδικαιολόγητα, ο μεν Μάντισον ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε προσβεβλημένος από την ειρωνεία του Μοπέ, ο δε Γάλλος ότι «είμαι καλύτερος παίκτης από τον Άγγλο, γιατί υποβιβάστηκα πολύ λιγότερες φορές από εκείνον. Έβαλα πρώτος γκολ, άρα είχα κάθε δικαίωμα να πανηγυρίσω πρώτος, και κυρίως όπως ήθελα».    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags