Τροφή για σκέψεις για τον, όλο και περισσότερο ασταθή (ειδικά μετά τις φήμες για επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ»), Ολλανδό προπονητή Τεν Χαγκ που μπορεί να βρήκε, στο 97’ με τον 18χρονο Κόμπι Μπόατενγκ Μέινου, με καταγωγή από τη Γκάνα) το πολύτιμο 3ποντο, έχει όμως ακόμη πολλά να διορθώσει, κυρίως στην άμυνα για να ξαναστείλει τη Μάντσεστερ εκεί όπου δικαιωματικά ανήκει.

 Μία άμυνα, για μία ακόμη φορά τρεμάμενη και ανασφαλής, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα Ονανά, που πριν τη Γουλβς είχε δεχτεί από δύο γκολ, από Νιούπορτ, Τόττεναμ, Νότινγκαμ Φόρεστ, Άστον Βίλλα και Ουέστ Χαμ, υπερβολικά πολλά για μία Γιουνάιτεντ που, τόσα μαζεμένα είχε να δεχτεί από το ’77.

 Η πλάκα είναι ότι με σκόρερ τους Ράσφορντ (που επέστρεψε στη βασική 11άδα ύστερα από το ξέφρενο «τεκίλα πάρτι» και τις… 750.000 ευρώ πρόστιμο), και Χόιλουντ οι «Red Devils» έπαιξαν το καλύτερο φετινό τους πρώτο ημίχρονο, μετά όμως ξεχάστηκαν στα αποδυτήρια και επέστρεψαν στον αργό τους ρυθμό δίνοντας χώρο και θάρρος στους γηπεδούχους.

 Τα κάστανα από τη φωτιά, ανέλαβε να τα βγάλει ο 18χρονος Μέινου, προϊόν της Ακαδημίας της Μάντσεστερ, που ο Ρίο Φέρντιναντ παρομοίασε ήδη, σε στυλ παιχνιδιού με τον Κλάρενς Σέιντορφ. Ήταν το πρώτο του γκολ καριέρας στην Premier League και το δεύτερο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, μετά το 2-4 Κυπέλλου με τη Νιούπορτ. Είναι όμως αδιανόητο και αφελές να πιστέψει κανείς ότι από μόνος του, ένας 18χρονος μπορεί να φέρει την Άνοιξη.