Facebook Pixel Sportdog.gr | Άναψε το πράσινο φως ο Ποστέκογλου - 18χρονος χαφ με τρομερό potential στην Τότεναμ - 8,5 εκατ. λίρες!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-03 10:16:00

Άναψε το πράσινο φως ο Ποστέκογλου - 18χρονος χαφ με τρομερό potential στην Τότεναμ - 8,5 εκατ. λίρες!

Sportdog Team

Η Τότεναμ απέκτησε τον 18χρονο Σουηδό μέσο Λούκας Μπέργκβαλ από την Τζουργκάρντεν με συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, ανακοίνωσε αργά την Παρασκευή η ομάδα της Premier League.

Οι Σπερς δεν αποκάλυψαν τις οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η συμφωνία αξίζει περίπου 8,5 εκατομμύρια λίρες.

 Ο Μπέργκβαλ, ο οποίος συνδέθηκε με μεταγραφή στην ισπανική Μπαρτσελόνα, θα ενταχθεί στους Σπερς την 1η Ιουλίου. Έκλεισε τα 18 την Παρασκευή:
 «Είναι ένας πολύ καλός σύλλογος με έναν εξαιρετικό προπονητή και μια πραγματικά πεινασμένη, νεανική ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο», είπε ο Μπέργκβαλ.

 Ο Μπέργκβαλ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Σουηδίας κόντρα στην Εσθονία τον Ιανουάριο, έπαιξε 25 φορές με την Τζούργκαρντεν την περασμένη σεζόν.

 Οι Σπερς απέκτησαν -ως δανεικό-τον Γερμανό επιθετικό Τίμο Βέρνερ και τον Ρουμάνο αμυντικό Ράντυο Ντραγκούσιν, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
 Βρίσκονται στην τέταρτη θέση αντιμετωπίζουν σήμερα (3/2) την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags