Facebook Pixel Το κλασικό γκολ του «Ex», και ο σεβασμός του πρώην «αρχηγού» προς την πάλι
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-13 14:47:00

Το κλασικό γκολ του "Ex", και ο σεβασμός του πρώην "αρχηγού" προς την παλιά του ομάδα

Sportdog Team

Πριν το Γουέστ Χαμ- Άρσεναλ, η πλειοψηφία των πεπειραμένων, Βρετανών bookmakers είχε προβλέψει  ότι το λονδρέζικο ντέρμπι δύσκολα να ξέφευγε από το σημείο «Χ». Με γκολ μεν, αλλά με φαβορί την ισοπαλία. 

Το τελικό και αφοπλιστικό 0-6, τους έριξε εντελώς έξω αν και έπεσαν, πάλι εντελώς μέσα, σε μία από τις προβλέψεις τους: ότι ο Ντέκλαν Ράις δεν υπάρχει περίπτωση να μην σκοράρει.

Όπως ακριβώς και έγινε. Ο επί χρόνια αρχηγός της Γουέστ Χαμ, που το καλοκαίρι παραχωρήθηκε στην Άρσεναλ με περισσότερα από 100εκ. λίρες (ρεκόρ, όλων των εποχών στην Αγγλία, που αργότερα κατέρριψε η μεταγραφή του Καϊσέντο, από τη Μπράιτον, στην Τσέλσι), όχι μόνο σκόραρε, αλλά και πέτυχε ένα από τα δύο ομορφότερα  γκολ της αγωνιστικής, φυσικά αρνούμενος να το πανηγυρίσει σεβόμενος το παρελθόν του στους «μοβ» του Λονδίνου.

Στα high- lights της 24ης ημέρας της Premier League, και η «φωτοβολίδα» του Κολομβιανού Τζέφερσον Λέρμα στο Κρίσταλ Πάλας- Τσέλσι (1-3), αλλά του Βραζιλιάνου Σόουζα Κόστα στο επίσης 1-3 με το οποίο η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ άλωσε το Λούτον αρνούμενη να παραδώσει, ακόμη τα όπλα.     

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags