Facebook Pixel Το «μαργαριτάρι» του Νούνιες και η νέα εποχή Γκλάζνερ στο Λονδίνο.
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-20 13:22:00

Το "μαργαριτάρι" του Νούνιες και η νέα εποχή Γκλάζνερ στο Λονδίνο

Sportdog Team

 Το αριστοτεχνικό «σκάψιμο» με το οποίο ο Ντάργουιν Νούνιες «κρέμασε» τον Φλέκεν ανοίγοντας το σκορ στο 1-4 της Λίβερπουλ, μες στο Μπρέντφορντ κέρδισε δικαιωματικά τον τίτλο του ομορφότερου γκολ της 25ης ημέρας της Premier League.

 Ήταν το 18ο του Ουρουγουανού με τη φανέλα των «Reds», το 9ο του φετινό στο πρωτάθλημα αν και τα εύσημα για το «μισό» γκολ τα μοιράστηκε με τον Ντιόγκο Ζότα και την εκπληκτική του, με κεφαλιά, ασίστ. Κρίμα, μόνο που και οι δύο αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού: ο Νούνιες ελαφρύτερου, ο Πορτογάλος σοβαρότερου, αφού βγήκε με φορείο και θ’ απουσιάσει, εκτιμάται τουλάχιστον δύο μήνες.

 Μία επιπλέον σπαζοκεφαλιά για τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος την Κυριακή, στο «Ουέμπλεϊ», στον τελικό του Carabao Λιγκ- Καπ με την Τσέλσι δεν θα έχει στη διάθεσή τους ήδη τραυματίες Σζομποσζλάι, Αλεξάντερ- Άρνολντ, Κέρτι Τζόουνς, Τιάγκο Αλκαντάρα, Άλισον Μπέκερ. Πάλι καλά που αποθεραπεύτηκε πλήρως, και μάλιστα επέστρεψε και με γκολ ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ φτάνει στο τέλος της περιπέτειάς του και ο Τσιμίκας που παρακολούθησε το1-4 από τον πάγκο.

 Όμορφο γκολ πέτυχε και ο Αγιού στο Λίβερπουλ, στο 1-1 της Κρίσταλ Πάλας με την Έβερτον υπό το βλέμμα του αυστριακού, νέου προπονητή των Λονδρέζων, Όλιβερ Γκλάζνερ (νικητή του Europa League 2022 με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης), που παίρνει τη θέση του 76χρονου Ρόι Χόντγκσον.         

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags