Facebook Pixel Sportdog.gr | Νευριασμένος ο Μαρινάκης μπήκε στο γήπεδο μετά την ήττα της Νότιγχαμ - "Κυνήγησε τον διαιτητή" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-02 19:45:00

Νευριασμένος ο Μαρινάκης μπήκε στο γήπεδο μετά την ήττα της Νότιγχαμ - "Κυνήγησε τον διαιτητή" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκε ο βαθμός της ισοπαλίας...

Λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Λίβερπουλ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε οργισμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Οι κόκκινοι κέρδισαν 0-1 με γκολ του Νούνιες στο 99ο λεπτό και οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Τίρνι.

Θεωρούν ότι αδίκως κράτησε τόσα λεπτά καθυστέρηση, εκτιμούν ότι θα έπρεπε να έχει σφυρίξει ήδη την λήξη (το γκολ μπήκε 30 δευτερόλεπτα μετά το τέλος των καθυστερήσεων των 8 λεπτών που είχε υποδείξει), ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι στην φάση από την οποία ξεκίνησε το γκολ, η Λίβερπουλ δεν τήρησε το fair-play, αφού η μπάλα είχε βγει έξω για να δοθείς ιατρική βοήθεια σε τραυματισμένο παίκτη της.

«Είδαμε έναν έξαλλο Στίβεν Ριντ (σ.σ βοηθός προπονητή της Φόρεστ). Αυτός και ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης, κυνήγησαν τον διαιτητή, Πολ Τίρνεϊ, και τον τέταρτο διαιτητή, Γκρέιαμ Σκοτ, μέχρι τα αποδυτήρια των διαιτητών φωνάζοντας '' Σεβαστείτε τους παίκτες, σεβαστείτε τους παίκτες! Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα''. Σε κάποια φάση ο Μαρινάκης χρειάστηκε να απομακρυνθεί από την ασφάλεια. Οι παίκτες της Φόρεστ ήταν εξαγριωμένοι, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έμοιαζε καταβεβλημένος. Ο Κλοπ πέρασε γρήγορα από δίπλα μου λέγοντας ότι δεν ξέρει γιατί υπάρχει τόσο πολύς θόρυβος. Πραγματικά όλα ξεκίνησαν από εδώ κάτω. Έξαλλες σκηνές», ανέφερε συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ του BBC, Ρομπ Σκόφιλντ, για όσα φέρονται να διαδραματίστηκαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags