Ο πρώην διαιτητής, Μάικ Ντιν, μίλησε στο Sky Sports News για την φάση που έφερε την οργισμένη αντίδραση του Μαρινάκη στο ματς της Νότιγχαμ με τη Λίβερπουλ.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι ένα μεγάλο λάθος από τον διαιτητή που τελικά οδηγεί σε γκολ, ο Χάντσον-Οντόι είχε ξεκάθαρα την μπάλα και έπρεπε να δοθεί αυτή πίσω στη Νότιγχαμ, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας δεν έπρεπε να εμπλακεί. Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ ήταν μέσα στο γήπεδο στο τέλος, δεν θέλουμε να βλέπουμε τέτοια πράγματα. Δεν χρειαζόμαστε τέτοιες σκηνές μετά από ένα παιχνίδι».
Σαφώς η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι αναστατωμένη, αλλά έμεινα έκπληκτος που ο πρόεδρος κατέβηκε στο γήπεδο, αυτό δεν έπρεπε να συμβεί, δεν έπρεπε να είναι στο γήπεδο. Δεν το έχω ξαναδεί στην Premier League».
Την ίδια στιγμή το beIN Sports μετέφερε την ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη στους διαιτητές: «Βαρέθηκα να μου ζητάτε συγγνώμη κάθε Δευτέρα πρωί για τα λάθη που κάνετε».
"Aggression is too strong a word"
Richard Keys asks @andykerrtv about what happened in the tunnel after the game between Paul Tierney, Evangelos Marinakis and Mark Clattenburg!#beINPL #LFC #NFFC pic.twitter.com/by5VSE8Yty — beIN SPORTS (@beINSPORTS_EN) March 3, 2024
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
