Facebook Pixel Αυτή η ομάδα της Premier League έριξε.. άκυρο δύο φορές σε Χάαλαντ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-07 10:21:00

Αποκάλυψη... βόμβα! Αυτή η ομάδα της Premier League έριξε.. άκυρο δύο φορές σε Χάαλαντ

Sportdog Team
Αποκάλυψη... βόμβα! Αυτή η ομάδα της Premier League έριξε.. άκυρο δύο φορές σε Χάαλαντ

Απίστευτα πράγματα έγιναν γνωστά μετά από δηλώσεις ανθρώπου του ποδοσφαίρου που έκανε γνωστό πως τοπ σύλλογος στην Αγγλία απέρριψε δύο φορές τον Νορβηγό επιθετικό πριν αυτός τελικά συμφωνήσει με τη Σίτι.

Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: Αποκάλυψη... βόμβα από τον Νορβηγό πρώην τεχνικό της Γιουνάιτεντ, που μιλώντας σε συνέντευξη που έδωσε στον Γκάρι Νέβιλ, αποκάλυψε το... έγκλημα που έκαναν οι Κόκκινοι Διάβολοι, μιας και η διοίκηση της ομάδας απέρριψε δύο φορές τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Πιο συγκεκριμένα όπως σημείωσε ο Νορβηγός όταν ήταν τεχνικός στην αγγλική ομάδα έκανε αίτημα δύο φορές για την μεταγραφή του νεαρού φορ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Μόλντε, με τη διοίκηση όμως της Γιουνάιτεντ, να την απορρίπτει και τις δύο φορές, με τον Χάαλαντ μετά από λίγο καιρό να αρχίσει να σκοράρει κατά... ριπάς με τη Σάλτσμπουργκ και να φτάνει να γίνεται παίκτης της Σίτι.

«Είχα τον Χάαλαντ στη Μόλντε για δύο σεζόν. Το καλοκαίρι, πριν μεταβώ στη Γιουνάιτεντ, τηλεφώνησα στην ομάδα και είπα πως πρέπει να αποκτήσουν αυτό το παιδί. Θα γίνει ένας από τους κορυφαίους. Ήταν τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2018 και είπαν.. όχι. Είχαν αρκετές αναφορές για ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια πουλήθηκε στη Σάλτσμπουργκ.

Είπα ξανά στο σύλλογο να τον αποκτήσει αμέσως, όταν είχε ρήτρα αποδέσμευσης. Το ξέραμε αυτό και κανείς άλλος δεν θα έδινε τα χρήματα – 20 εκατομμύρια, θα ήταν τεράστια ευκαιρία. Ήταν απόφαση της ομάδας να μην προχωρήσει σε αυτό. Δεν κάναμε πρόταση γι αυτόν μέχρι να αρχίσει να σκοράρει με τη Σάλτσμπουργκ. Μέχρι τότε, η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν εκεί, η Γιουβέντους ήταν εκεί, ήταν όλοι εκεί», είπε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" σε 6 εκατ. Ολυμπιακού, κοντά σε άλλη ελληνική ομάδα - Φορ με 37 γκολ, 20 ασίστ - Έγινε το υπερατλαντικό ταξίδι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags