Facebook Pixel Στην Τσέλσι το ντέρμπι των (απελπιστικά)… απογοητευμένων.
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 11:22:00

Στην Τσέλσι το ντέρμπι των (απελπιστικά)… απογοητευμένων της φετινής Premier League

Sportdog Team

Το 3-2 σε βάρος της Νιουκάσλ, δύσκολα ν’ αλλάξει γνώμη τόσο στον Αμερικανό ιδιοκτήτη Τόνι Μπόουλι, όσο στο σαουδαραβικό, βασιλικό fund για το τετελεσμένο μέλλον των προπονητών τους, Ποτσετίνο και Χάου.

Η μεν Τσέλσι, που έχει ήδη ξοδέψει περισσότερα από 1δις ευρώ σε μεταγραφές μάζεψε μόνο τη μιζέρια 39 βαθμών (11 νίκες, 6 ισοπαλίες, 10 ήττες), ήδη -14 από τη ζώνη που οδηγεί στο Europa League. Ενώ η Νιουκάσλ, που μπορεί να ξοδέψει όσα δις θέλει, αλλά δεν το έχει κάνει ακόμη, βρίσκεται στους 40 βαθμούς, ύστερα από 12 νίκες, 12 ήττες και 4 ισοπαλίες. Και στις δύο περιπτώσεις οι δακτυλοδεικτούμενοι είναι αναγκαστικά, ίσως και αναπόφευκτα οι προπονητές, ο Αργεντινός Μαουρίσιο Ποτσετίνο και ο Άγγλος Έντι Χάου που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των βρετανικών σάιτς το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα βρίσκονται πλέον ούτε στο «Στάνφορντ Μπριτζ», ούτε στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Μοναδική θετική νότα, στη γενική, φετινή παραφωνία των «Blues» η έκρηξη του 21χρονου Κόουλ Πάλμερ που στις αρχές Σεπτεμβρίου άφησε έναντι 50εκ. λιρών, άθελά του τη γενέτειρά του (Μάντσεστερ) και την ομάδα της καρδιάς του (Σίτι) σκοράροντας ήδη 11 σημαντικά γκολ για τους Λονδρέζους.       

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags