Facebook Pixel Η Μπρομ "δάγκωσε" τους Λύκους!
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-12 18:39:00

Η Μπρομ "δάγκωσε" τους Λύκους!

Η Μπρομ "δάγκωσε" τους Λύκους!

Η Γουέστ Μπρομ πέρασε από το «Μολινό» με το επιβλητικό 5-1, αφήνοντας τη Γουλβς στην επικίνδυνη ζώνη της Premier League μετά και το πέρας της 25ης αγωνιστικής. Χατ – τρικ ο Οντεμβίγκι!

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Χένεσι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Τόμας, ενώ και στο 22' ο γκολκίπερ της Γουλβς είπε όχι σε σουτ του Σάρνερ.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό. Ο Μουλούμπου έκανε την μπαλιά στον Οντμβίγκι, ο οποίος έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και η μπάλα αφού κόντραρε και στον Έντουαρντς, κατέληξε στα δίχτυα.

Η Γουλβς κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Μπλέικ έκανε την μπαλιά στον Φλέτσερ, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Φόστερ.

Η Μπρομ κατάφερε να πάρει πάλι κεφάλι στο σκορ στο 65ο λεπτό. Μετά από κόρνερ η άμυνα της Γουλβς δεν μπόρεσε να απομακρύνει, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Όλσον από κοντά έκανε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το ματς στο 78ο λεπτό. Ο Όλσον έκανε την μπαλιά, ο Μουλούμπου τροφοδότησε με τακουνάκι τον Οντεμβιγκί και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1.

Το 4-1 διαμορφώθηκε στο 85ο λεπτό από τον Άντριους, ενώ στο 8ο λεπτό ο Οντεμβίγκι έγραψε το τελικό 5-1 και ολοκλήρωσε το χατ τρικ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags