Facebook Pixel "Βόμβα" από γνωστό αγγλικό Μέσο: "Απειλούνται με υποβιβασμό Σίτι, Τσέλσι"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-20 21:38:00

"Βόμβα" από γνωστό αγγλικό Μέσο: "Απειλούνται με υποβιβασμό Σίτι και Τσέλσι"

Sportdog Team
"Βόμβα" από γνωστό αγγλικό Μέσο: "Απειλούνται με υποβιβασμό Σίτι και Τσέλσι"

Δημοσίευμα... φωτιά από γνωστό αγγλικό Μέσο σύμφωνα με το οποίο τόσο οι Μπλε, όσο και οι Πολίτες απειλούνται με υποβιβασμό λόγω των κανόνων του Financial Fair Play.

Premier League: "Βόμβα" από τη Sun μιας και όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι έχουν ειδοποιηθεί πως κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, με τις δύο ομάδες να ξέρουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί αν τελικά κριθούν ένοχες ια παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Σίτι αντιμετωπίζει έρευνα για τις υποτιθέμενες115 οικονομικές παραβιάσεις για τις οποίες κατηγορήθηκε τον Φεβρουάριο του 2023, με τα βρετανικά Μέσα να προειδοποιούν ότι η Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή θα αρχίσει να εξετάζει και να αναλύει την υπόθεση στα τέλη του φθινοπώρου.

Μάλιστα η Μάντσεστερ Σίτι αρνείται κατηγορηματικά τις 115 κατηγορίες, με την τελική απόφαση να μην αναμένεται πριν τον Μάρτιο του 2025, με την Τσέλσι μέχρι στιγμής να έχει δεχθεί πρόστιμο από την UEFA ύψους 8,6 εκατομμυρίων λιρών, αλλά την Premier League να μην έχει ακόμη καταθέσει επίσημες κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζορίζουν τα πράγματα για Νότιγχαμ - Ακόμα και αν πέσουν, υπάρχουν λεφτά - Νέος κίνδυνος για Έβερτον"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags