Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας (ΦΩΤΟ, Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-23 18:30:00

Συνάντηση Μαρινάκη με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας λόγω... Νότιγχαμ Φόρεστ! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συνάντηση Μαρινάκη με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας λόγω... Νότιγχαμ Φόρεστ! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

 Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχθηκε τον Ρίσι Σούνακ στο γήπεδο της ομάδας του για καλό σκοπό.

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ρίσι Σούνακ, βρέθηκε στο City Ground και συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη με τους δύο άνδρες να τα λένε σε φιλικό κλίμα.

Το δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει:

"Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης καλωσόρισε τον Βρετανό Πρωθυπουργό Rishi Sunak στο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ, το City Ground, για τα αποκαλυπτήρια μιας κοινοτικής πρωτοβουλίας, για την υγεία σε όλη την τοπική κοινωνία. Η πρωτοποριακή πρωτοβουλία με την ονομασία "A New Vision For Sport" περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι σε κάθε ενήλικα και σε κάθε παιδί στο Nottinghamshire παρέχεται ο χρόνος και ο χώρος αναψυχής για να ασκηθούν για την υγεία και την ευημερία τους.

Η επίσκεψη του Βρετανού Πρωθυπουργού στο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ περιλάμβανε ξεχωριστή συνομιλία του με τον κ. Μαρινάκη, τον οποίο ευχαρίστησε για τη σημαντική προσφορά του στην κομητεία του Nottinghamshire.

Ο κ. Sunak είπε: “Νομίζω ότι η πρωτοβουλία της Nottingham Forest να κάνει όλους στο Nottinghamshire, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, να αθλούνται για μία ώρα την εβδομάδα, είναι μια φανταστική εκστρατεία και είναι ένα πραγματικό παράδειγμα του καλού που μπορεί να κάνει στην κοινότητά του ένας σύλλογος. Το Nottinghamshire θα είναι ένα πιο χαρούμενο και υγιές λόγω αυτής της πρωτοβουλίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα "γκρεμίσει" το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης - 9,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για εξτρέμ και χαφ - "Κληρώνει" τον Μάιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags