Facebook Pixel Πήγε κόλπο... γκρόσο ο Μαρινάκης στη Νότιγχαμ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-26 12:32:00

Πήγε κόλπο... γκρόσο ο Μαρινάκης στη Νότιγχαμ! Αυτόν τον τοπ Ιταλό προσπάθησε να φέρει

Sportdog Team
Πήγε κόλπο... γκρόσο ο Μαρινάκης στη Νότιγχαμ! Αυτόν τον τοπ Ιταλό προσπάθησε να φέρει

Η αγγλική ομάδα δίνει τη δική της μάχη ώστε να παραμείνει στην Premier League, με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μάλιστα να προσπαθεί να ολοκληρώσει μια κίνηση που θα προκαλούσε τεράστιο ντόρο στο Νησί, όμως τελικά χωρίς αποτέλεσμα.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Κόλπο... γκρόσο προσπάθησε να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην αγγλική ομάδα μιας και όπως αναφέρει η Daily Mail λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι από τον πάγκο της Λάτσιο, προσπάθησε να τον φέρει στο Νότιγχαμ ώστε να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου και τον βοηθήσει να παραμείνει στην Premier League.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα σημειώνει πως οι άνθρωποι της Νότιγχαμ Φόρεστ τηλεφώνησαν στον Ιταλό τεχνικό αμέσως μετά την παραίτησή του από την Λάτσιο, στις 12 Μαρτίου και μάλιστα του πρότειναν πρότειναν τριετές συμβόλαιο, καθώς και μια μεγάλη μεταγραφή στη συνέχεια, όμως αυτά δεν ήταν ικανά για να πάρουν το ΟΚ από τον Μαουρίτσιο Σάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμο το νέο "χρυσό" συμβόλαιο Πογέτ και με... Γραμμένο - 65.000 σε κάθε παίκτη, ανησυχία για τον διαιτητή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags