Facebook Pixel "Βόμβα" με Έλληνα διεθνή! Τον θέλει ο Ποκετίνο στην Τσέλσι
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-27 22:37:00

"Βόμβα" με Έλληνα διεθνή! Τον θέλει ο Ποκετίνο στην Τσέλσι - Στο... κυνήγι και ισπανική τοπ ομάδα

Sportdog Team
"Βόμβα" με Έλληνα διεθνή! Τον θέλει ο Ποκετίνο στην Τσέλσι - Στο... κυνήγι και ισπανική τοπ ομάδα

Καταιγιστικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις σχετικά με το μέλλον Έλληνα ποδοσφαιριστή μιας και δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι στο στόχαστρο των Μπλε ενόψει καλοκαιριού.

Βαγγέλης Παυλίδης: Η εξαιρετική σεζόν που διανύει ο Έλληνας επιθετικός με τη φανέλα της Άλκμααρ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στην Ευρώπη, με Μέσα στην Ισπανία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «lacolinadenervion.com» να σημειώνει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Σεβίλλης, με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας να φαίνεται διατεθειμένος να κάνει κίνηση το καλοκαίρι, γνωρίζοντας πάντως πως οι απαιτήσεις της ολλανδικής ομάδας είναι μεγάλες.

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση και πρόκειται για... βόμβα είναι το ρεπορτάζ του HITC, από την Αγγλία, που αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι στο στόχαστρο και της Τσέλσι και μάλιστα στις 29 Ιανουαρίου είχε προταθεί στους Μπλε, με την υπόθεση να μην προχωράει τότε, παρά την πολύ καλή άποψη που έχει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο για τον Έλληνα φορ, ενώ το δημοσίευμα δεν αποκλείει εξελίξεις το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ Μεντιλίμπαρ σε Αλμέιδα - Η μεγάλη αλλαγή στην 11αδα Ολυμπιακού - "Άλλη" ομάδα στη Φιλαδέλφεια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags