Facebook Pixel Εκατομμύρια της Σίτι για 14χρονο wonderkid από τις ΗΠΑ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-29 21:58:00

Πάει για κόλπο... γκρόσο ο Γκουαρντιόλα! Εκατομμύρια της Σίτι για 14χρονο wonderkid από τις ΗΠΑ

Sportdog Team
Πάει για κόλπο... γκρόσο ο Γκουαρντιόλα! Εκατομμύρια της Σίτι για 14χρονο wonderkid από τις ΗΠΑ

Το σκάουτινγκ των Πολιτών δουλεύει πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια με στόχο να βρει τα καλύτερα ταλέντα για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και φαίνεται ότι στις ΗΠΑ πέτυχε... λαβράκι.

Κάβαν Σάλιβαν: Έτοιμος για το άλμα στην Ευρώπη είναι ο 14χρονος Αμερικανός, που στις ΗΠΑ έχουν χαρακτηρίσει σαν τον νέο Φρέντι Αντού, καθώς όπως αναφέρει το Athletic οι εμφανίσεις τους έχουν προκαλέσει αίσθηση και η Μάντσεστερ Σίτι που τον παρακολουθεί από τον περασμένο Απρίλιο είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Ο Κάβαν Σάλιβαν παίζει σαν αριστερός επιθετικός στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον, με την ομάδα του MLS να φέρεται ότι τα έχει βρει με τους Πολίτες στα 2.000.000 ευρώ, συν μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό στα 4.600.000, με τον 14χρονο να μην έχει ακόμα αγωνιστεί σαν επαγγελματίας ακόμα και δεν μπορεί να φύγει από τις ΗΠΑ για να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πριν ενηλικιωθεί ή αν δεν συντρέχουν οικογενειακοί λόγοι, οπότε ακόμα και όλες οι πλευρές τα βρουν, θα χρειαστεί να περάσουν κάποια χρόνια για να περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίος ξένος δεν τα βρίσκει με ΠΑΟ, τον… περιμένει ο Ολυμπιακός - "Σύννεφα" και για Βιλντόζα στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags