Facebook Pixel Νέα... μάχη Λίβερπουλ, Μπάγερν μετά τον Τσάμπι Αλόνσο
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-02 11:58:00

Νέα... μάχη Λίβερπουλ, Μπάγερν μετά τον Τσάμπι Αλόνσο - Αυτόν τον τεχνικό θέλουν για τον πάγκο τους!

Sportdog Team
Νέα... μάχη Λίβερπουλ, Μπάγερν μετά τον Τσάμπι Αλόνσο - Αυτόν τον τεχνικό θέλουν για τον πάγκο τους!

Μπορεί η αγγλική και η γερμανική ομάδα να είδαν τον Τσάμπι Αλόνσο να δηλώνει ότι θα παραμείνει στον πάγκο της Λεβερκούζεν, όμως και οι δύο φαίνεται ότι έχουν στο στόχαστρό τους τον ίδιο τεχνικό για τους πάγκους τους.

Ρομπέρτο Ντς Τζέρμπι: Τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Μπάγερν Μονάχου πίεσαν πολύ τον περασμένο καιρό τον Τσάμπι Αλόνσο ώστε να αναλάβει τους πάγκους τους, το προσεχές καλοκαίρι, όμως ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να παραμείνει στη Λεβερκούζεν, κάτι που τις έκανε να κοιτάξουν για νέα ονόματα, με τις δύο ομάδες να στρέφονται ξανά στο ίδιο πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό, Κόκκινοι και Βαυαροί έχουν σαν πρώτη επιλογή τον Ιταλό τεχνικό Μπράιτον, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το το 2026 και ρήτρα εξαγοράς στα 25 εκατ. ευρώ, με τις δύο ομάδες να είναι πρόθυμες να καταβάλλουν την ρήτρα.

«Έχω συμβόλαιο με την Μπράιτον και δεσμεύομαι με αυτήν. Τις επόμενες ημέρες θα συναντηθώ με τη διοίκηση για να μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Έχω πάντως ξεκάθαρη άποψη για το μέλλον μου και ξέρω τι θέλω να κάνω», είπε ο Ρομπερτο Ντε Τζέρμπι, που πάντως άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο ενόψει καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νίκη με Ολυμπιακό ίσως φέρει μία αποχώρηση έκπληξη στην ΑΕΚ - Χτίζουν τη νέα ομάδα με Τσικίνιο-Έσε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags